DOLAR 32,3768 -0.21%
EURO 34,8020 0.12%
ALTIN 2.439,670,06
BITCOIN 2033068-1,76%
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Serenay Sarıkaya, GQ Global Yaratıcılık Ödülleri’nde Yer Aldı
  • Zor Haber
  • Magazin
  • Serenay Sarıkaya, GQ Global Yaratıcılık Ödülleri’nde Yer Aldı

Serenay Sarıkaya, GQ Global Yaratıcılık Ödülleri’nde Yer Aldı

ABONE OL
Nisan 14, 2024 17:13
Serenay Sarıkaya, GQ Global Yaratıcılık Ödülleri’nde Yer Aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Serenay Sarıkaya, Cesur Stiliyle GQ Global Yaratıcılık Ödülleri’nde

Türk oyuncu Serenay Sarıkaya, Amerika’nın New York şehrinde düzenlenen ‘GQ Global Yaratıcılık Ödülleri’ törenine katıldı.

Sarıkaya: “İç Sesime Güvendim, Yetersiz Kalınca İlham Veren Kadınlar Yol Gösterdi”

Sarıkaya, mesleğe 15 yaşında başladığını ve hep cesur olduğunu belirterek, “İç sesime güvendim. Yetersiz kalınca hayatımdaki ilham veren kadınlar bana yol gösterdi. Şimdi gençlere iyi bir örnek olmaya çalışıyorum.” açıklamasında bulundu.

Sosyal Medyada Konuşulan Kıyafeti

Oyuncunun tercih ettiği derin göğüs dekolteli kıyafeti sosyal medyada çok konuşuldu. Kimileri beğenirken kimileri eleştirdi.

Cem Yılmaz’ın Paylaşımı

Sosyal medya kullanıcıları, Sarıkaya’nın kıyafetiyle ilgili yapılan yorumların ardından eski sevgilisi Cem Yılmaz’ın paylaşımını dikkat çekici buldu. Yılmaz’ın, ayrık gözlü aktör Marty Feldman’ın fotoğrafını paylaşarak “RIP” (Huzur içinde uyusun) notunu düşmesi dikkat çekti.

Yılmaz’ın Paylaşımı ve İddialar

Marty Feldman’ın 1982’de hayatını kaybettiği ve doğum tarihinin 1934 olduğu gerçeği göz önünde bulundurulunca, Cem Yılmaz’ın paylaşımı Sarıkaya’ya olan bir gönderme olarak yorumlandı. Bu iddiaların ardından Yılmaz, paylaşımına yorum yapmayı kısıtladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.