DOLAR 32,3434 -0.09%
EURO 34,9224 0.21%
ALTIN 2.389,44-0,30
BITCOIN 20006724,54%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Chris Botti, İstanbul’da Müzikseverleri Büyüleyecek

Chris Botti, İstanbul’da Müzikseverleri Büyüleyecek

ABONE OL
Nisan 22, 2024 17:14
Chris Botti, İstanbul’da Müzikseverleri Büyüleyecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda Unutulmaz Bir Gece

Türk müzikseverlerin yakından tanıdığı Chris Botti, dünya turnesinin İstanbul ayağında 17 Mayıs’ta saat 21.00’de Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda hayranlarıyla buluşacak.

Caz, Pop ve Klasik Arasında Bir Yolculuk

Chris Botti, duygusal derinlik ve teknik ustalığıyla öne çıktığı sanatında, müziğini her zaman caz, pop ve klasik arasında bir yolculuk olarak tanımlıyor. Bu yolculuk, müziksel ifadesini ve sınırları zorlama biçimini gözler önüne seriyor.

Sanatsal Yeniden Doğuş: Vol. 1

Chris Botti, son albümü “Vol. 1″i yeni bir başlangıç olarak görüyor ve albümde orkestral düzenlemelerin bir kenara bırakılarak akustik caz ve klasik standartlara odaklanılarak müziğin sadeliğini ön plana çıkarıyor.

Efsane İsimlerle Dolu Bir Kariyer

Chris Botti, Sting, Paul Simon, Barbara Streisand gibi efsane isimlerle birlikte çalışarak kariyerinde önemli adımlar attı. Her performansıyla kariyerine değer katan Botti, müzik dünyasında zirveye çıkmayı başardı.

Dünyanın En Güzel 50 İnsanı Listesinde

2013 yılında Grammy Ödülü kazanan Chris Botti, albümleriyle Billboard caz listelerinde bir numaraya yükseldi. Aynı zamanda 2004’te People dergisinin “En Güzel 50 İnsan” listesinde yer aldı.

İstanbul’dan Sonra Dubai, Paris ve Londra’da Konserler

İstanbul’da vereceği konserin ardından Chris Botti, dünya turnesi kapsamında 19 Mayıs’ta Dubai’de, 22 Mayıs’ta Paris’te ve 23 Mayıs’ta Londra’da hayranlarıyla buluşacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.