DOLAR 32,2013 0.06%
EURO 35,0223 0.07%
ALTIN 2.501,82-0,33
BITCOIN 22889335,88%
İstanbul
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İmamoğlu, Eyüpsultan’da Yatırım Törenine Katıldı

İmamoğlu, Eyüpsultan’da Yatırım Törenine Katıldı

ABONE OL
30 Nisan 2024 16:41
İmamoğlu, Eyüpsultan’da Yatırım Törenine Katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İSKİ Avrupa Yakası İçme Suyu Yatırımları’nı Açtı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eyüpsultan’da düzenlenen “İSKİ Avrupa Yakası İçme Suyu Yatırımları” toplu açılış ve temel atma törenine katıldı.

Yapılan Yatırımlar ve Açılışlar

Törende 12 ilçede toplam 655 milyon liralık yatırım ile 47 bin 892 metre içme suyu hattının açılışı gerçekleştirildi. Ayrıca, 607 milyon liralık yeni yatırımların temeli atıldı. Böylelikle, kayıp-kaçak oranlarının azaltılması ve dere ıslahı sağlanması için toplamda 1 milyar 262 milyonluk liralık yatırım Avrupa Yakası’na kazandırılmış oldu.

İmamoğlu’nun Konuşması ve Vurguları

İmamoğlu törende yaptığı konuşmada, “Seçimler geçti. Biz aynı şeyi söylemeye devam ediyoruz. Bundan sonra da hedefe ulaşana kadar aynı sözleri kullanacağız. Nedir o? ‘Tam yol ileri’ kavramı aslında milletimizin diline de işledi, ruhuna da işledi.” şeklinde konuşarak, seçim kazanmanın bir günlük mesele olmadığını vurguladı.

Doğru Yatırımların Önemi

İmamoğlu, İstanbul’un geleceğinin doğru yatırımlarla güvence altına alınabileceğini vurgulayarak, “Sözde yatırımların devri bitti. İstanbul’u gerçek yatırımlarla ekonomik, toplumsal, çevresel, risk ve tehditlere karşı güçlendiren işler yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Su Tasarrufu ve Melen Barajı Çağrısı

İmamoğlu, küresel iklim değişikliğine dikkat çekerek vatandaşlara su tasarrufu yapmaları çağrısında bulundu. Ayrıca, İstanbul’un su sorununu çözecek olan Melen Barajı’nın bitirilmesi gerektiğini vurguladı.

Emekçilere Teşekkür ve İşçi Bayramı Kutlaması

Tüm yatırım projelerinde emek harcayan işçilere teşekkür eden İmamoğlu, işçi ve emekçilerin bayramını kutlayarak, sendikasız çalışan kalmaması gerektiğini belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.