DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Nuri Alço Tedavi Sürecini Başarıyla Tamamladı

Nuri Alço Tedavi Sürecini Başarıyla Tamamladı

ABONE OL
Nisan 23, 2024 17:35
Nuri Alço Tedavi Sürecini Başarıyla Tamamladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nuri Alço’nun Tedavi Macerası

Eskişehir’de 6 Nisan’da evinde rahatsızlanan ünlü oyuncu Nuri Alço, özel bir hastanede tedavi altına alındı. Durumu ciddileşince Eskişehir Şehir Hastanesi’ne sevk edilen Alço, hayati tehlikesini atlattı ve daha sonra ambulansla Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edildi.

Nuri Alço’nun Taburcu Edilmesi

Kalp pili takılan Nuri Alço, tedavisinin ardından taburcu edildi. Oyuncunun eşi Burcu Alço, sosyal medya hesabından eşinin bir fotoğrafını paylaşarak, “Terk etmedi sevdan beni… 17 gün sonra şükürler olsun” notunu düştü.

Sağlık Durumu Hakkında Bilgiler

Eskişehir Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Sungur, Nuri Alço’nun sağlık durumuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Nuri Bey’in nörolojik sıkıntıları mevcuttu ancak şu an stabil. Kalp ve ritim bozukluklarıyla ilgili tedaviler devam ediyor. Oksijen desteği alıyor ancak durumu daha iyi ve stabil. Akciğer enfeksiyonuyla ilgili tedavisi de sürüyor ve şu anda hayati tehlikesi bulunmuyor.”

Dr. Mustafa Sungur, Alço’nun gülümsediğini, konuşabildiğini ve moralinin çok iyi olduğunu belirterek, sevenlerine daha iyi haberler vereceklerini umduklarını dile getirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.