DOLAR 32,4920 -0.05%
EURO 34,8822 0.12%
ALTIN 2.420,93-0,06
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Rihanna, Hamilelik Döneminde Moda ve Anne Olmanın Deneyimlerini Paylaştı
  • Zor Haber
  • Magazin
  • Rihanna, Hamilelik Döneminde Moda ve Anne Olmanın Deneyimlerini Paylaştı

Rihanna, Hamilelik Döneminde Moda ve Anne Olmanın Deneyimlerini Paylaştı

ABONE OL
Nisan 18, 2024 17:16
Rihanna, Hamilelik Döneminde Moda ve Anne Olmanın Deneyimlerini Paylaştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rihanna, Moda Kurallarını Yeniden Yazmak İstediğini Belirtti

Pop yıldızı Rihanna, BBC’ye verdiği röportajda, anne olmanın ve hamilelik döneminin kendisine modaya farklı bir bakış açısı kazandırdığını ifade etti. 36 yaşındaki şarkıcı, hamilelik döneminde “modanın kurallarını yeniden yazmaktan” keyif aldığını ve “hamile kıyafetleri almayı reddettiğini” söyledi.

Stil Konusunda Kendi Yöntemini İzlediğini Vurguladı

Rihanna, modaya ve stil konusuna her zaman kendi yöntemiyle yaklaştığını belirterek, “Ben sadece işleri kendi yöntemimle yapmak ve her zaman konuyu değiştirip kendi tarzımı katmak istiyorum. Üzerime olan her şeyi onaylayacak gibiydim ve bu, stil konusunda kendime meydan okumamı sağladı” dedi.

Çocukları Dünyaya Geldikten Sonra Tarzında Değişiklikler Yaptı

2022 yılında RZA Athelaston Mayers ve 2023’te Riot Rose Mayers isimli iki çocuğunu dünyaya getiren Grammy ödüllü şarkıcı, ikinci hamileliği sırasında tarzında yaratıcı değişiklikler yaptığını dile getirdi. İlk hamileliğinde topuklu ayakkabı giyerken, ikinci hamileliğinde “bornoz, pijama ve eşofman” tercih ettiğini belirten Rihanna, çocuklarına odaklanarak kendini yeniden keşfettiğini sözlerine ekledi.

Müzikten Uzaklaşsa da İş Dünyasında Başarılı

Son yıllarda müzik dünyasından uzaklaşan Rihanna, 2016 yılında albüm çıkarmış olsa da iş dünyasında büyük başarı elde etti. Makyaj ve cilt bakımı markası Fenty Beauty ile iç çamaşırı markası Savage x Fenty ile adından sıkça söz ettiren Rihanna’nın, servetinin 45 milyar TL (1,4 milyar dolar) olduğu tahmin ediliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.