DOLAR 32,3895 -0.11%
EURO 34,7866 -0.07%
ALTIN 2.410,32-1,00
BITCOIN %
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türk Turistler Yunan Adalarına Akın Etti

Türk Turistler Yunan Adalarına Akın Etti

ABONE OL
Nisan 17, 2024 17:14
Türk Turistler Yunan Adalarına Akın Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yoğun İlgi Gördü

Türkiye’den Yunanistan’ın Midilli, Sakız, Samos, Kos ve Rodos adaları için uygulamaya başlanan kapıda vize, Ramazan Bayramı tatilinde vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Binlerce Türk Turist Adalara Giriş Yaptı

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği İzmir Bölge Temsil Kurulu Başkanı Kıvanç Meriç, 5 adaya 9 günlük tatil sürecinde **20 bin** Türk turistin giriş yaptığını belirtti.

Müşteri İstilası Olacak

Geçen yılki bayram tatiline göre talepte ciddi bir artış olduğunu ifade eden Meriç, “Bu sene Yunanistan adalarına ciddi bir müşteri istilası olacak. Turizmde çok güzel bir bayram geçirdik.” dedi.

Oteller Yüzde 100 Dolulukla Açıldı

Ayrıca otellerin ihtiyacı olduğunu belirten Meriç, “Kış boyunca kapalı kalan oteller, personel girişini erkene çekmiş oldu ve genel olarak oteller yüzde 100 doluluk oranlarıyla açılış yapmış oldu.” şeklinde konuştu.

Korkulacak Bir Durum Yok

İsrail-İran arasındaki sorunun turizme olan etkisine de değinen Meriç, “Korkulacak bir durum yok. Turizm bu gibi durumlardan çok çabuk etkilense de, şu an için endişe edilecek bir durum yok.” açıklamasında bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.