DOLAR 33,9999 0.3%
EURO 37,8384 0.61%
ALTIN 2.821,050,42
BITCOIN 1966761-2,91%
İstanbul
25°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Mücbir Sebep Halini Uzattı
  • Zor Haber
  • Gündem
  • Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Mücbir Sebep Halini Uzattı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Mücbir Sebep Halini Uzattı

ABONE OL
3 Eylül 2024 16:19
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Mücbir Sebep Halini Uzattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 4 il ve 2 ilçede mücbir sebep halinin uzatıldığını duyurdu. Bakan Işıkhan, “6 Şubat depremlerinden etkilenen illerimizin çalışma hayatını ve ekonomisini güçlendirmek için işverenlerimizin, çalışanlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz” dedi.

Uzatılan Mücbir Sebep Halinin Detayları

Bakan Işıkhan, Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya illeri ile Gaziantep ili İslâhiye ve Nurdağı ilçelerinde 31 Ağustos 2024 günü sona eren mücbir sebep halinin 30 Kasım 2024 tarihine kadar uzatıldığını açıkladı. Bu kararla bölgedeki işverenler ve çalışanlar, ekonomik sıkıntılarla baş etme konusunda desteklenmiş olacak.

Bakan Işıkhan’ın Açıklamaları

Bakan Işıkhan, yapılan bu uzatmanın depremden etkilenen bölgelerin toparlanmasına yönelik atılmış önemli bir adım olduğunu belirtti. Devletin ve milletin el ele vererek asrın birlikteliğini sergilediğini vurgulayan Bakan Işıkhan, tüm kurumların ve imkanların seferber edilerek çalışmaların başarıyla yürütüldüğünü ifade etti.

Bakan Işıkhan’ın, depremzedelerin hayatlarını normale döndürebilmeleri için devletin kararlı bir şekilde destek olmaya devam edeceğini belirttiği açıklaması, bölgedeki vatandaşlar ve iş dünyası tarafından olumlu karşılandı. Bu süreçte, devletin sağladığı desteklerin etkili bir şekilde kullanılmasıyla, depremin yaralarının sarılması ve bölgenin yeniden inşası hız kazanacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.