DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan Sert İfadeler
  • Zor Haber
  • Spor
  • Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan Sert İfadeler

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan Sert İfadeler

ABONE OL
Mart 28, 2024 19:08
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan Sert İfadeler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Koç’un Olağanüstü Genel Kurul Daveti

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ülker Stadı’ndaki toplantıda yaptığı açıklamada, 2 Nisan’daki Olağanüstü Genel Kurul’a tüm kongre üyelerini davet etti. “Sakin olun” eleştirilerine cevap veren Koç, yönetim kuruluyla detaylıca konuştuklarını belirtti.

Kritik Kararlar ve Senaryolar

Koç, “BİR ANLIK ÖFKE DEĞİL” diyerek, kulübün karşılaşabileceği senaryoları açıkladı. 550 sözleşmeli sporcu ve 125 bin okul öğrencisinin bulunduğunu vurgulayan Koç, futbolu dondurma kararı alabileceklerini, alt lige inme veya yurt dışından takım alma gibi seçeneklerin masada olduğunu belirtti.

Maceracı İfade ve Sert Tepki

Fenerbahçe Başkanı, Galatasaray A.Ş Başkanvekili Erden Timur’a sert tepki gösterdi. Timur’un karakterini eleştiren Koç, geçmişte yaşanan bir olayı anlatarak, “BÜYÜKEKŞİ’Yİ ATAYAN SORUMLULUĞA ORTAKTIR” dedi ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi eleştirdi.

Futbol ve Ülke İçin Endişe

Ali Koç, Türk futbolunun ve ülkenin geleceği konusunda endişelerini dile getirerek, federasyonun işleyişini eleştirdi. Ayrıca, Trabzonspor maçındaki olaylar ve cezalar konusundaki görüşlerini sert bir dille ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.