DOLAR 32,3594 -0.03%
EURO 34,8760 0.19%
ALTIN 2.390,16-0,26
BITCOIN %
İstanbul
15°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Real Madrid El Clasico Zaferini Mangal Partisiyle Kutladı
  • Zor Haber
  • Spor
  • Real Madrid El Clasico Zaferini Mangal Partisiyle Kutladı

Real Madrid El Clasico Zaferini Mangal Partisiyle Kutladı

ABONE OL
Nisan 23, 2024 19:22
Real Madrid El Clasico Zaferini Mangal Partisiyle Kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Real Madrid Şampiyonluk Yolunda Önemli Bir Adım Attı

Real Madrid, El Clasico’da Barcelona’yı 3-2 yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir adım attı. La Liga’da ikinci sıradaki Barcelona ile arasındaki puan farkını 11’e çıkaran Real Madrid, şampiyonluk için iddialı bir şekilde ilerliyor.

Arda Güler’in Ev Sahipliğinde Mangal Partisi

Maçta süre alamayan Arda Güler, ertesi gün evinde mangal partisi düzenledi. Federico Valverde ve Brahim Diaz gibi takım arkadaşlarının yanı sıra aile üyelerinin de katıldığı etkinlikte, Arda Güler keyifli anlar yaşadı.

Valverde ve Diaz ile mangal başında poz veren genç yıldız, arkadaşlarıyla masa tenisi oynayıp çiğ köfte yiyerek keyifli vakit geçirdi. Sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan Güler, iki yıldız futbolcuya halay çekmeyi öğretti.

Ancelotti: “Arda Güler Daha Fazla Süre Alacak”

Teknik Direktör Carlo Ancelotti, Arda Güler’in performansından memnun olduğunu belirterek, genç oyuncunun sezonun geri kalanında daha fazla süre alabileceğini açıkladı. Real Madrid’de Arda Güler için parlak bir gelecek bekleniyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.