DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20789321,15%
İstanbul
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray’da Okan Buruk’un Odak Noktası Rehavet
  • Zor Haber
  • Spor
  • Galatasaray’da Okan Buruk’un Odak Noktası Rehavet

Galatasaray’da Okan Buruk’un Odak Noktası Rehavet

ABONE OL
Nisan 25, 2024 19:28
Galatasaray’da Okan Buruk’un Odak Noktası Rehavet
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Oyuncularıyla Sık Sık Konuşuyor

Galatasaray, Fenerbahçe’nin puan kaybıyla zirvedeki farkı açtığı kritik dönemde Okan Buruk’un liderliğinde yoluna devam ediyor. Tecrübeli teknik adam, oyuncularının konsantrasyonunu yüksek tutmak adına sürekli iletişim halinde.

Önemli Uyarılar Yapıyor

Okan Buruk, Adana Demirspor maçı öncesinde takımıyla bir toplantı yaparak, “Derbiye en az 4 puan farkla önde çıkamadıktan sonra bu bir avantaj olmaz. Bir beraberlikte bile her şey tersine döner” uyarısında bulundu. Puan farkı olmasa bile zirve yolunda en ufak bir hata kabul edilemez olduğunu vurguladı.

Kadroyu Belirledi

Buruk, Adana Demirspor karşılaşmasında Pendikspor 11’ini sahaya sürecek. Zorlu deplasmanda Ziyech ve Barış Alper kanatlarda, Kerem Aktürkoğlu ve Zaha ise yedek soyunacak. Sağ bekte ise Kaan Ayhan görev alacak.

Zirvedeki Yükselişi

Okan Buruk, son iki sezondaki performansıyla Avrupa’nın en üst seviyesine çıktı. 2.41’lik puan ortalamasıyla Galatasaray’ı zirveye taşıyan Buruk, Pep Guardiola, Carlo Ancelotti, Jürgen Klopp gibi isimleri geride bırakarak rekorlar kırmaya devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.