DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2059789-2,56%
İstanbul
12°

ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Six Senses Kocataş Mansions, Yeni Açılan 1860 Lounge ile İstanbul Gece Hayatında Taze bir Sayfa Açtı!
  • Zor Haber
  • Gündem
  • Six Senses Kocataş Mansions, Yeni Açılan 1860 Lounge ile İstanbul Gece Hayatında Taze bir Sayfa Açtı!

Six Senses Kocataş Mansions, Yeni Açılan 1860 Lounge ile İstanbul Gece Hayatında Taze bir Sayfa Açtı!

Six Senses Kocataş Mansions, İstanbul’un en yeni sürprizi “1860 Lounge”, Gurme Bar menüsü, muhteşem manzarası ve Çağdaş Türk Sanatının Seçili örnekleriyle renklenen dekorasyonuyla İstanbul’un yaz gecelerine yepyeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

ABONE OL
Temmuz 29, 2022 13:03
Six Senses Kocataş Mansions, Yeni Açılan 1860 Lounge ile İstanbul Gece Hayatında Taze bir Sayfa Açtı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Six Senses Kocataş Mansions, İstanbul Genel Müdürü Nebi Ozan Özdemir ev sahipliğinde gerçekleştirilen “1860 Lounge” açılışına; Six Senses Ceo’su Neil Palmer, Yasemin Taciroğlu, Melisa Tapan, Müge Sırmabıyık Tezman , Arzu Kunt, Yasemin Şener, Andy O’Connel, Chloe Loughnan, Ebru Sanver, Serap Tibuk, Tuğçe Peksayar, Bahar- Erhan Çolakel, Gökhan- Jelena Erdem, Nila Fırat, Kerem Türetgen, Volkan Karataş, Mina Argun, Zuhal Şahlı gibi isimler büyük ilgi gösterdi.

 

Six Senses Kocataş Mansions, İstanbul’un koru alanında; eşsiz manzarasıyla büyüleyici bir etki bırakan 1860 Lounge misafirlerini keyifli bir deneyime davet ediyor. Etkileyici atmosferi ve birbirinden lezzetli ikramların bulunduğu menüsüyle fark yaratan 1860 Lounge, İstanbul gece hayatına ismini altın harflerle yazdırmaya hazırlanıyor.

 

Six Senses Kocataş Mansions,’ın en yeni sürprizi “1860 Lounge”’ın ilk açılış etkinliğinde de boğaz manzaralı terası ve modern dokunuşlarla dekore edilen bar alanında misafirler unutulmaz bir yaz gecesi yaşadı. Muhteşem boğaz manzarasına karşı “1860 Lounge” menüsünde yer alan imza lezzetlerden oluşan ikramlar konuklar tarafından tam not aldı.

 

Bölgede bulunan sarnıçların yapım tarihine ithafen ismini alan “1860 Lounge”

Tarihi dokusundan ilhamla modern İstanbul çehresini yansıtan 1860 Lounge bünyesinde bulunan sanat eserleriyle fark yaratıyor. Doğal, tarihi ve yerel değerlere her daim değer veren Six Senses Kocataş Mansions, yeni Lounge alanının ismini de bölgede bulunan sarnıçların yapım tarihine ithafen “1860 Lounge” olarak belirliyor. Six Senses Kocataş Mansions, bölgede yer alan tarihi dokuları modern bir yapı ile İstanbullularla buluşturuyor.

 

“1860 Lounge” menüsünde yer alan meze tabakları, karidesli popcorn, mini burgerlere ek olarak; 1860 Lounge’a özel 1860 Tavuk Popcorn, ve 1860 Club Sandviç ile misafirlerine lezzet şöleni yaşatıyor. Modern Türk sanatının önemli sanatçılarının eserleri ile 1860 Lounge’un yarattığı keyifli atmosfer eşi benzeri olmayan bir İstanbul deneyimine dönüşüyor. Ramazan Can, Ardan Özmenoğlu, Devran Mursaloğlu, Ayşe Gül Süter, Günnur Özsoy, Seda Gazioğlu gibi sanatçıların eserleri Boğaz’ın muhteşem manzarasıyla konuklara büyülü geceler yaşatmayı garantiliyor.

 

Hem kapalı hem de açık alanı sayesinde misafirlerine sadece yaz akşamları değil kış akşamları da kusursuz servis anlayışı ve lezzetli menüsüyle hizmet verecek 1860 Lounge Bar, heyecanla misafirlerini bekliyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.