DOLAR 34,0144 -0.16%
EURO 38,0621 0.36%
ALTIN 2.833,401,10
BITCOIN 21538665,92%
İstanbul
21°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Ağrı ve Batman’da Teröristler Etkisiz Hale Getirildi
  • Zor Haber
  • Gündem
  • İçişleri Bakanı Yerlikaya, Ağrı ve Batman’da Teröristler Etkisiz Hale Getirildi

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Ağrı ve Batman’da Teröristler Etkisiz Hale Getirildi

ABONE OL
19 Eylül 2024 16:25
İçişleri Bakanı Yerlikaya, Ağrı ve Batman’da Teröristler Etkisiz Hale Getirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yılmaz Öner de Dahil Olmak Üzere 5 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatıyla gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde Ağrı ve Batman kırsalında aranan teröristlerin etkisiz hale getirildiği açıklandı. Bakan Yerlikaya, operasyon sonuçlarını sosyal medya hesabından duyurdu.

Bakan Yerlikaya’nın Açıklamaları

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesi kırsalında ve Batman’ın Hasankeyf ilçesi Palamut Köyü kırsalında gerçekleştirilen “BOZDOĞAN-43” operasyonlarında toplam 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini belirtti. Bu teröristlerden birinin kırmızı, üçünün ise turuncu kategoride olduğu ifade edildi.

Kahramanlarımızın Kararlılığı

Bakan Yerlikaya, operasyonlar sırasında teröristlerle karşı karşıya gelen güvenlik güçlerine övgülerde bulunarak, “Kahramanlarımızın dağ başlarında, dar geçitlerde, uçsuz bucaksız ovalarda nefesleri, ayak izleri var. Hainlerin enselerinde olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Bu operasyonlar, terörle mücadeledeki kararlılığın ve güvenlik güçlerinin teröristlere karşı başarılı operasyonlarını bir kez daha gözler önüne serdi. İçişleri Bakanlığı’nın ve güvenlik güçlerinin terörle mücadelesindeki kararlılık devam ederken, halkın güvenliği ve ülkenin bütünlüğü için çalışmalar aralıksız bir şekilde sürdürülmektedir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.