DOLAR 32,3694 0.15%
EURO 34,9865 -0.29%
ALTIN 2.324,490,23
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Trabzonlu Bir Başka Gazeteci

Trabzonlu Bir Başka Gazeteci

ABONE OL
Aralık 18, 2021 11:21
Trabzonlu Bir Başka Gazeteci
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aslında İstanbul’da doğmuş olmasına rağmen Ali Çil kendini Trabzonlu olarak tanıtmaktadır. Trabzon Spora olan sevdası küçük yaşta buraya taşınmasıyla başlamıştır. 1987 yılı doğumlu olan Çil şimdilerde bir çocuk babası olarak gazetecilik sektöründe yer almaktadır. 11 yaşında ilk internet sitesini oluşturmuş ve bilişim sektöründen iş hayatına giriş yapmıştır. Ancak ilerleyen yıllarda açmış olduğu bir haber sitesi ile gazeteciliğe yönelmiştir.

Gazeteciliğe ve spor muhabirliğine yönelmesindeki en büyük etken Trabzon Spordur. Bu bağlamda Ali Çil’in kendi sitesi haberTS.com adresine göz atarak Trabzon Spor haberlerini görebilirsiniz. Aynı zamanda Çil sosyal medya hesaplarını da aktif şekilde kullanmaktadır. Yaptığı çalışmalar ve Trabzon Spor haberlerini İnstagram ve Twitter hesaplarında takipçileriyle paylaşmaktadır.

Tüm Spor Haberleri İçin Ali Çil’i Takip Edin!

2008 yılında açmış olduğu haberTS.com adresi Ali Çil’in en memnun kaldığı işler arasındadır. Halen aktif şekilde site içerisinde güncel haber içeriklerini paylaşmaktadır. Üstelik sosyal medya hesapları üzerinden de bu içerikleri yayınlamaktadır. Bu kapsamda Ali Çil’in binlerce takipçi kitlesi de aktif şekilde paylaşımlarına etkileşim göstermektedir.

Gazetecilikte ve haber muhabirliğinde gösterdiği profesyonellikle beraber Çil, fazlasıyla popüler hale gelmiştir. Siz de Ali Çil’in sosyal medya hesaplarını takip ederek kendisi ve işi hakkında yaptığı paylaşımları görüntüleyebilirsiniz. Böylelikle Ali Çil hakkında daha fazla bilgiye erişmeniz de mümkündür. Belirtmeliyiz ki kendisi takipçilerine olan sevgisini her daim çalışmalarıyla belli etmektedir.

Ali Çil’in Sosyal Medya Hesapları;
Twitter: https://twitter.com/61alicil
Instagram: https://www.instagram.com/61alicil/

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.