DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20634043,57%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Suat Yiğit’ten Giant Record Dorado Balığı Rekoru

Suat Yiğit’ten Giant Record Dorado Balığı Rekoru

ABONE OL
Mart 9, 2022 09:32
Suat Yiğit’ten Giant Record Dorado Balığı Rekoru
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Balıkçılık tutkusu ile adından söz ettiren Suat Yiğit, çocukluk yaşlarından itibaren Beykoz Çubuklu sahilinde yaşadığı anların bugünkü rekorlarında etkili olduğunu dile getiriyor. Mos Marine Genel Müdürü olan Yiğit, çocukluk döneminde sürekli denizle iç içe bir bağının olduğunu ve tuttukları balıkların bir kısmını yediklerini, artanlarını ise satıp harçlıklarını çıkardıklarını belirtiyor.

Tuttuğu büyük balıklarla pek çok rekora imza atmış olan Suat Yiğit, tüm balık tutma serüvenleri Youtube kanalında balık tutkunları ile paylaşıyor. Hangi balık için hangi yemin tercih edilmesi ve oltaya yem bağlama teknikleri gibi birçok detayı takipçilerine aktarıyor.

150 Cm’lik Giant Record Dorado Rekoru

Hayatımın avı olarak nitelediği dorado balığı yakaladığı anları balık günlükleri Youtube sayfasında paylaşan Suat Yiğit, yaklaşık bir buçuk saat süren bir aksiyon sonrasında rekora imza atıyor. 150 cm boyunda yakaladığı dorado balığı Türk balıkçılık tarihinde yakalanmış en büyük Giant Record Dorado ’su olarak meraklıları tarafından hafızalardaki yerini alıyor.

Çoğunlukla yakaladığı orkinoslarla popüler olan Yiğit, başka balık kategorisinde elde ettiği rekor ile sosyal medyada pek çok balıkçılık ile ilgilenenlere heyecanı ve motivasyonu ile örnek oluyor. Gökçeada’da 140 kg ağırlığında yakaladıkları orkinos deneyimi de pek çok balık yakalama tutkusu olanları heyecanlandırıyor. Panama ve Kosta Rika’da balıkçılık maceralarına eşlik etmiş olan eşsiz yerler arasında yer alıyor. Emeklilik hayali olarak alacağı bir yelkenli ile dünya turuna çıkmayı planladığını belirtiyor.

Instagram adresi: https://www.instagram.com/suatyigittt/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.