DOLAR 32,3383 0.17%
EURO 35,1681 -0.06%
ALTIN 2.242,56-0,03
BITCOIN 2108839-4,83%
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mersin Milletvekili Özkan MEİGDER’i ziyaret etti.

Mersin Milletvekili Özkan MEİGDER’i ziyaret etti.

ABONE OL
Temmuz 27, 2022 14:25
Mersin Milletvekili Özkan MEİGDER’i ziyaret etti.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Mersin İnternet Gazeteciler Derneğini ziyaret ederek, Başkan A.Vahap Şehitoğlu ve yönetim kurulu üyelerine ‘Hayırlı olsun’ diyerek ‘Başarı’ dileklerinde bulundu.

Başkan Şehitoğlu Milletvekili Özkan’ın derneklerini ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Şehitoğlu, Gazetecilik mesleklerine ‘paraşütle’ atlayanların varlığını en büyük sorun gördüklerini belirterek, “Her önüne gelen okuluna bakmadan, bilgisine bakmadan piyasaya çıkıyor, ‘Ben gazeteciyim’ diyebiliyor. Meslekle alakası olmayan, etik kuralları bilmeyen, gazeteciliğin ne olduğunu bilmeyenler, elini kolunu sallayarak mesleğimize karışıyorlar. Yeri geldiğinde şantaj ve korku imparatorluğu ile baskı kurarak varlıık gösteriyorlar. Bütün bunların önüne geçmek için, her önüne gelen gazeteci olmamalı. Kimlerin gazeteci olabileceği,  çıkartılacak ‘Gazetecilik Meslek Yasası’ ile belirlenmelidir. Onun için biran önce TBMM’de Gazetecilik Meslek yasası çıkartılmalı’ dedi.

Şehitoğlu, Mersinlilerin hasret kaldığı iyi yönetici profili ile;  İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan ile Vali Ali Hamza Pehlivan’ın Mersin’e atanmalarından herkes gibi mutlu olduklarını bu yüzden Milletvekili Özkan’ın şahsında Cumhurbaşkanına teşekkürlerini iletti.

AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, sözlerine ‘hayırlı olsun’ ve başarı dilekleri ile başlayarak, geçmişini bildikleri gazetecilerle bir arada olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Özkan, Basının gücünün her zaman farkında olduklarını ifade ederek, “Herkes kendi mesleğini yapmalı. Herkes bildiği alanda çalışma yaparsa başarılı olur’ Bu açıdan Gazetecilik Meslek yasasının olması da önemli’ dedi.

Milletvekili Hacı Özkan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “ Mersin’e baktığımız zaman Türkiye’yi görüyorum. Her ilden insanlar burada yaşıyor. Bu bir zenginlik, bu güzel bir mozaik. Hepimiz birbirimizden kız almış kız vermişiz. Akraba olmuşuz. Mersin için çok güzel bir farkındalık. Milletvekili olarak kimsenin kalbini kırmadan herkesin hizmetindeyiz. Hiçbir zaman ayırım yapmadan hizmet üretmeye ve sorunları çözmeye çalışıyoruz. Biz Memleket aşığıyız. Mersin Sevdalısıyız…”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.