DOLAR 32,3391 0.17%
EURO 35,2218 0.05%
ALTIN 2.246,290,14
BITCOIN %
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mamoru Staking Ürünü ile USDT ve USDC’de %6.75’e Varan Ödül!
  • Zor Haber
  • Gündem
  • Mamoru Staking Ürünü ile USDT ve USDC’de %6.75’e Varan Ödül!

Mamoru Staking Ürünü ile USDT ve USDC’de %6.75’e Varan Ödül!

ABONE OL
Temmuz 8, 2022 13:28
Mamoru Staking Ürünü ile USDT ve USDC’de %6.75’e Varan Ödül!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 Kripto para sektörü her ne kadar son dönemde dalgalanmalar yaşasa da gelişimini hızlandırmış durumda. Birçok kripto yatırımcısı yatırımlarını uzun vadeli olarak yapmayı tercih edebiliyor. Bu noktada kripto sektörünün en önemli özelliklerinden birisi devreye giriyor: Staking.

Yatırımcıların uzun vadeli olarak sabit tuttukları yatırımlarını daha kârlı bir şekilde değerlendirmelerine olanak tanıyan staking modeli, dijital değer platformu Mamoru ile neredeyse hiç efor gerektirmiyor.

Mamoru ile yüzde 6.75’e varan ödül garantisi ile staking hizmeti kullanıcılar ile buluşuyor. Kullanıcılar Mamoru üzerinden de alabilecekleri USDT ve USDC’lerini kolay bir şekilde stake edilebiliyor. 10 dolar olan minimum giriş bedeli ile sadece “Katıl” tuşuna basarak başlayabileceğiniz staking işlemi, 90 gün için yüzde 6.75’lik bir ödül fırsatını sizlere sunuyor.

Bununla birlikte staking kazançlarınız için sadece 90 gün ile sınırlı kalmıyorsunuz. Aynı zamanda 30 ve 60 günlük seçenekler de kullanıcıların yatırım seçenekleri arasında yer almakta. USDT’nizi 30 gün stake etmek isterseniz yüzde 5.75, 60 gün stake etmek isterseniz ise 6.50 ödül oranı elde ediyorsunuz.

Benzer şekilde USDC’nizi stake ettiğinizde ise 30 gün için yüzde 5.25, 60 gün için ise yüzde 6 kazanç elde ediyorsunuz.

Diğer taraftan kullanıcılar varlıklarını sadece süreli bir hesaba yatırmak zorunda değil. Belirli bir gün beklemek istemeyen ve varlıklarını istedikleri an çekmek isteyen kullanıcılar ise Süreli Hesap yerine Esnek hesap üzerinden varlıklarını stake edebilirler. Böylelikle istedikleri zaman birikmiş ödülleri ile birlikte varlıklarını çekebiliyorlar. Esnek hesabı seçen kullanıcılar USDT’lerini stake ettiklerinde yıllık 4.25 ödül kazanırken, USDC yatıran kullanıcılar ise yüzde 4 ödül kazanabiliyorlar.

Tüm bu kolaylıklardan yararlanmak için yapmanız gereken tek şey ise https://www.mamoru.com.tr/tr/ adresine girerek üye olmak ve hesabınıza para yatırarak doğrulama adımlarını tamamlamak. Mamoru ile isterseniz stake yapabilir, isterseniz dilediğiniz kripto paraya yatırım yapabilirsiniz. Son olarak Mamoru’nun  işlemlerden sıfır komisyon aldığını da belirtelim.

Mamoru hakkında

2020’de kurulan Mamoru, lider konumunda küresel bir dijital değer platformudur. Firma, diğer endüstriler ile entegre blok zinciri teknolojisinin yanı sıra, blok zinciri teknolojisinde büyük ilerlemeler kaydetmek için mücadele etmektedir. Mamoru, özel blok zincirlerinin, birçok küresel halka açık zincirin ve cüzdanların gelişimi ile dikey olarak entegredir. Ayrıca Mamoru, küresel dijital değer ekosistemini destekleme hedefi ile derin bir araştırma içerisindedir.

Fonların güvenliğini garantiye almak için ileri şifreleme teknolojisini kullanma, istikrarlı ve etkili bir ticaret deneyimi oluşturma, DDOS saldırılarını engellemek için dağıtılmış mimari gibi birçok özelliğe sahip platform, aynı zamanda dünyanın her köşesinde bölgesel ofislere sahip konumda.

Daha fazla bilgi için lütfen ziyaret edin:

www.mamoru.com.tr

Twitter

Telegram

Not: Yatırım Tavsiyesi Değildir!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.