DOLAR 32,5462 0.01%
EURO 34,9334 0.2%
ALTIN 2.442,260,81
BITCOIN 2059815-4,15%
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İş Adamı Selami Akay Başarılarıyla Zirveye Koşuyor

İş Adamı Selami Akay Başarılarıyla Zirveye Koşuyor

Son dönemlerde başarılarıyla gündemden inmeyen genç iş adamı Selami Akay yeni projesi ile de gündem olacağa benziyor.

ABONE OL
Temmuz 5, 2022 08:41
İş Adamı Selami Akay Başarılarıyla Zirveye Koşuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son dönemlerde başarılarıyla gündemden inmeyen genç iş adamı Selami Akay yeni projesi ile de gündem olacağa benziyor. Almanya’da dünyaya gelen Selami Akay, şimdilerde iş projelerini Türkiye’ye yönelik hazırlıyor. Yenilikçi ve ideolojik yapısı ile tüm gençlere örnek olan Selami Akay, projelerini dünyaya da duyurmaya devam ediyor.

Yatırımcı ve Hotel işletmecisi olarak faal bir şekilde çalışan Akay,  Golf, Futbol ve Sinemaya olan ilgisinden de sıkça söz ediyor. Başarılı girişimci çalışmalarına yönelik resim ve paylaşımlarını https://www.instagram.com/no_limit_salami/ linki üzerinden tüm açıklığıyla yapıyor.

Türk Gencinin Başarı Dolu Hikâyesi

 Ülkemizde ve farklı ülkelerde birçok otele sahip olan Selami Akay, yeni hedefleriyle de bu başarılarını devam ettirecek gibi görünüyor. Türk gençlerine sunmuş olduğu yeni iş fırsatlarıyla ekonomiye de katkı sağlıyor. Avrupa’da da adından sıkça söz ettiren Selami Akay, yeni projelerini duyurmaya hazırlanıyor. İdeolojik çizgisi ve düşünceleriyle her gencin azmi ve bilgisiyle çok iyi yerlere gelebileceğini belirtiyor.

Araştırmacı kişiliği ve karakteristik özelliği ile çocukluğundan beri finansal alanda güç sahibi olmak için çalıştığını belirten Akay, yapmış olduğu her işte başarılı olmak için çok çaba sarf ettiğinden de söz ediyor. Avrupa, dünya ülkeleri ve Türkiye projeleriyle yeni iş kapıları açacak olan genç iş adamı, ekonomi ve iş dünyasında büyük gruplar tarafından takip ediliyor.

 

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.