DOLAR 32,6011 0.38%
EURO 34,8150 0.22%
ALTIN 2.502,740,75
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İnstagram Fenomeni Hasan Yalçuva’dan Modifiye Araçlar 
  • Zor Haber
  • Gündem
  • İnstagram Fenomeni Hasan Yalçuva’dan Modifiye Araçlar 

İnstagram Fenomeni Hasan Yalçuva’dan Modifiye Araçlar 

ABONE OL
Şubat 5, 2022 12:16
İnstagram Fenomeni Hasan Yalçuva’dan Modifiye Araçlar 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birbirinden farklı ve detaylı modifiye araçlarıyla tanınan Hasan Yalçuva, sektörde başarılı bir iş adamı olarak karşımıza çıkıyor.

Modifiye araçların, detaylı çalışma ve incelikle yürütülen bir iş olması nedeniyle vizyon gerektiren bir çalışma olduğunu söylemek gerek.

Modifiye alanında hayal gücünü ve profesyonelliği birleştirmeyi başaran Hasan Yalçuva, sosyal medyadaki fenomenliğiyle tanınıyor.

Sosyal Medya Gelirleri İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırılıyor

Modifiye araba sektöründe farkıyla kendini gösteren Hasan Yalçuva 1994 doğumlu genç bir iş adamı olmasına rağmen, global ve ulusal fuarlarda aranan isim olmayı kısa sürede başardı.

Sosyal medyadaki aktif paylaşımlarıyla da ön plana çıkan Yalçuva, sektördeki vizyon farklılığının yanı sıra hayır severliğiyle birey olarak herkese örnek olmaya devam ediyor.

Çıkar gözetmeksizin, sosyal medyadan kazanılan gelirin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması, Hasan Yalçuva’nın günümüzde ihtiyaç duyulan yardımsever insanların çoğalmasını sağlıyor.

Engelli dostlarımıza tedavileri aşamasında ihtiyacı olan yüksek motivasyonu vermek için Türkiye’yi mesafe fark etmeksizin ekibiyle geziyor. Engelli dostlarımıza desteğini büyüterek devam ettiren Yalçuva, engelli dostlarımızın gücüne güç katıyor.

Benzersiz Modifiye Arabalar

Modifiye araç sektöründe global bir vizyona ve misyona sahip olan Hasan Yalçuva, daha önce görülmemiş modifiye dizaynlarını, fuarlarda ve yarışmalarda kazandığı başarılarla Türkiye’ye sunuyor.

Daha küçük yaşlarda iş hayatına atılmış ve genç yaşta iş adamı olmuş Yalçuva, vizyonunu ve profesyonelliğini yaymaya devam ediyor.

Instagram adresi: https://www.instagram.com/hasan.yalcuva/

TikTok adresi: https://www.tiktok.com/@hasanyalcuva

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.