DOLAR 32,5791 0.29%
EURO 34,7145 -0.17%
ALTIN 2.503,540,78
BITCOIN 20275871,48%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çılgın Sayısal Loto “Milyonerler Festivali”nde   garanti 20 milyon TL ekstra ikramiye verecek!
  • Zor Haber
  • Gündem
  • Çılgın Sayısal Loto “Milyonerler Festivali”nde garanti 20 milyon TL ekstra ikramiye verecek!

Çılgın Sayısal Loto “Milyonerler Festivali”nde garanti 20 milyon TL ekstra ikramiye verecek!

ABONE OL
Ocak 26, 2023 07:42
Çılgın Sayısal Loto “Milyonerler Festivali”nde   garanti 20 milyon TL ekstra ikramiye verecek!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çılgın Sayısal Loto’da “Milyonerler Festivali” 30 Ocak-25 Şubat tarihleri arasında yapılacak çekilişler ile oyunseverlerin şansına şans katacak. “Milyonerler Festivali” kapsamında dört hafta boyunca yapılacak Çılgın Sayısal Loto çekilişlerinde, oyunseverler her hafta ekstra 5 milyon TL, toplamda ise ekstra 20 milyon TL ikramiye kazanacak.

Çılgın Sayısal Loto’da “Milyonerler Festivali” oyunseverlere garanti 20 milyon TL ekstra ikramiye kazandıracak. 30 Ocak – 25 Şubat tarihleri arasında dört hafta boyunca sürecek “Milyonerler Festivali” boyunca gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto çekilişlerinde her hafta bir talihli ya da talihliler ekstra 5 milyon TL kazanacak.

Çekilişler nasıl gerçekleşecek?

“Milyonerler Festivali” boyunca pazartesi günleri gerçekleştirilen çekilişlerde 5+1 kategorisinde bilene ya da bilenlere ekstra 5 milyon TL verilecek. Eğer pazartesi günkü çekilişlerde 5+1 bilen olmazsa, çarşamba günü gerçekleştirilen çekilişlerde yine 5+1 kategorisinde kazanan aranacak. Haftanın ikinci çekilişinde de bu kategoride bilen olmazsa, cumartesi günkü çekilişlerde 5+1 bilen talihli ya da talihliler ekstra 5 milyon TL kazanacak. Cumartesi günü gerçekleştirilen çekilişlerde de 5+1 bilen olmazsa, ikramiye 5 bilenlere, 5 bilen de olmazsa 4 bilen ya da daha alt kategori bilene/bilenlere aktarılacak. Dört hafta boyunca sürecek Milyonerler Festivali’nde dağıtılan ekstra ikramiye tutarı toplam 20 milyon TL olacak.

Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları, çekilişin hemen ardından https://www.millipiyangoonline.com/sayisal-loto/sonuclar adresinden yayınlanacak.

Çekiliş tarihleri

Çılgın Sayısal Loto “Milyonerler Festivali” çekiliş tarihleri ise şöyle:

30 Ocak Pazartesi

1 Şubat Çarşamba

4 Şubat Cumartesi

6 Şubat Pazartesi

8 Şubat Çarşamba

11 Şubat Cumartesi

13 Şubat Pazartesi

15 Şubat Çarşamba

18 Şubat Cumartesi

20 Şubat Pazartesi

22 Şubat Çarşamba

25 Şubat Cumartesi

Çılgın Sayısal Loto oynamanın kuralları neler?

1’den 90’a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmaya dayalı bir oyun olan Çılgın Sayısal Loto’da en az 2, en fazla ise 6 adet sayıyı bilenler farklı miktarlarda ikramiye kazanıyor. Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekiliyor. Yeni uygulamada ise 6 + 1 numara (SüperStar) çekiliyor. Kazanma oranı oynanan kolon ve bilinen numara adedine göre değişiyor. Oyunseverler kolonları kendileri doldurabildiği gibi ayrıca sayıları doğrudan bayiye söyleyerek veya “Sen Seç” ile terminalden rastgele sayı seçtirerek de oynayabiliyor. 18 yaşından büyük herkesin oynayabileceği Çılgın Sayısal Loto’da her kolonun fiyatı ise 6 TL. SüperStar sayısını oynamak ise 3 TL. Oyunun kurallarıyla ilgili ayrıntılı bilgiye https://www.millipiyangoonline.com/sayisal-loto/kurallar adresinden ulaşmak mümkün.

Tüm çekilişler canlı yayınlanmaktadır

Tüm çekilişler, Şisal Şans’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapısı ile noter huzurunda gerçekleştirilmekte ve canlı olarak yayınlanmaktadır. Dünya Piyango Birliği (World Lottery Association- WLA) tarafından verilen WLA-SCS:2020 (Level 2) Güvenlik Kontrol Standartı Sertifikasına ve TS ISO/IEC 27001:2013 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifikasına sahip olan kurum, en büyük önceliği şeffaflığa vermektedir.

Dünya Piyango Birliği Üyesi Firma tarafından üretilen son teknoloji ürünü yeni çekiliş makineleriyle kurulmuş olan ve ŞANS MERKEZİ adı verilen çekiliş stüdyosunda noter huzurunda düzenlenen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden ve Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı yayınlanmaktadır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.