DOLAR 32,5349 0.14%
EURO 34,9502 -0.08%
ALTIN 2.455,050,79
BITCOIN 20895800,75%
İstanbul
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Arzum’un Anneler Günü filmine Kristal Elma’dan anlamlı ödül
  • Zor Haber
  • Gündem
  • Arzum’un Anneler Günü filmine Kristal Elma’dan anlamlı ödül

Arzum’un Anneler Günü filmine Kristal Elma’dan anlamlı ödül

ABONE OL
Ocak 12, 2022 10:29
Arzum’un Anneler Günü filmine Kristal Elma’dan anlamlı ödül
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin önde gelen elektrikli ev aletleri markası Arzum’un Anneler Günü için hazırladığı;  ‘Arzum’un En Güzel Hikâyesi’ reklam filmi, Kristal Elma 2021’de ödüle layık görüldü. Reklamcılar Derneği tarafından bu yıl 33’üncüsü düzenlenen Kristal Elma Yarışması’nda Arzum’un Anneler Günü filmi, Online Film/Özel Günler kategorisinde ödülün sahibi oldu. 18 Aralık’ta İstanbul Hasköy Yün İplik Fabrikası’nda gerçekleşen, Türkiye’nin en prestijli yaratıcılık ve pazarlama etkinliklerinden biri kabul edilen Kristal Elma ödül töreninde yaratıcılık ödüllendirilirken, sektörün tüm paydaşları bir araya geldi. Kristal Elma ödülünü, reklam filmini hazırlayan TBWA\Istanbul yetkilileriyle birlikte Arzum Pazarlama ve Ürün Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehtap Yıldız aldı.

 

 ‘Annelik bazen zoru seçmektir’ dedik

 

Mehtap Yıldız, Arzum olarak bu yıl Anneler Günü olgusuna farklı bir noktadan bakmayı tercih ettiklerini belirterek şunları söyledi: “Anneleri hediyelerle mutlu etmek yıllardır süregelen bir Anneler Günü klasiğiyken biz, bu yıl çok daha hassas bir noktadan anneliği ele almak istedik. Filmimizde, ülkemizde son yıllarda gündeme gelen ve bizim de fazlasıyla önemsediğimiz koruyucu aile ve evlat edinme kavramlarına öncelik vermek istedik. Anneler Günü mesajımızı bu hassas noktadan tüketicimizle paylaştık. Markamızın tüm tüketicilerimizin olduğu gibi annelerin de hayatını kolaylaştırdığı iddiamızı bu kez ters köşe bir mesajla buluşturarak ‘Annelik bazen zoru seçmektir’ demeyi tercih ettik. Ayrıca koruma altındaki çocuk ve gençlerle, korumadan ayrılan bireylerle çalışan Hayat Sende Derneği’ne bağışta bulunduk. Yaptığımız bu bağışla, koruma altında yetişen çocuklarımızın hayatına dokunmayı, onların geleceğine katkı sunmayı hedefledik. Filmimizin 96.9 milyon gibi rekor düzeyde izlenme rakamına ulaşması bizi çok mutlu etti. Çabalarımızın Kristal Elma gibi değerli bir ödülle taçlandırılması, bundan sonrası için bizi daha da motive ediyor.”

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.