DOLAR 32,9397 -0.16%
EURO 35,8435 -0.13%
ALTIN 2.522,810,62
BITCOIN 22276824,59%
İstanbul
27°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türkiye Milli Takımı İtalya ile 0-0 Berabere Kaldı
  • Zor Haber
  • Spor
  • Türkiye Milli Takımı İtalya ile 0-0 Berabere Kaldı

Türkiye Milli Takımı İtalya ile 0-0 Berabere Kaldı

ABONE OL
9 Haziran 2024 19:30
Türkiye Milli Takımı İtalya ile 0-0 Berabere Kaldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Milli Takımı Avrupa Şampiyonası Hazırlıklarını Sürdürüyor

Türkiye Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında özel maçta deplasmanda İtalya ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma, Bologna’daki Renato Dell’Ara Stadyumu’nda 0-0 berabere sonuçlandı.

Ay-Yıldızlı Ekibin Galibiyet Hasreti 4 Maça Yükseldi

İtalya beraberliğiyle Türkiye Milli Takımı, **galibiyet hasretini** 4 maça çıkardı. Son 4 maçtan birinde galibiyet elde edemeyen milli takımımız, Avrupa Şampiyonası eleme grubunda lider olarak EURO 2024 bileti almıştı. Ancak mart ayındaki hazırlık maçlarında Macaristan’a 1-0 ve Avusturya’ya 6-1 mağlup oldu.

Önümüzdeki Maç Polonya İle

Türkiye Milli Takımı bir sonraki maçında 10 Haziran Pazartesi günü Polonya ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma TSİ 21.45’te PGE Narodowy Stadyumu’nda oynanacak.

Taraftarlar Takımı Yalnız Bırakmadı

Türk taraftarlar, İtalya deplasmanında milli takımı yalnız bırakmadı. Renato Dall’Ara Stadı’ndaki tribünde yerlerini alan taraftarlar, milli takımı destekledi. Özellikle Bologna’ya yakın şehirlerde yaşayan gurbetçi vatandaşlar karşılaşmayı statta takip etti.

Yeni İsimler Forma Giydi

Beşiktaşlı Semih Kılıçsoy ve Alanyasporlu Oğuz Aydın, İtalya karşısında ilk kez A milli formayı giydi. Oğuz Aydın ilk 11’de başlarken, Semih Kılıçsoy 82. dakikada oyuna dahil oldu.

Montella’nın İlk Maçı

İtalya Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, milli formayı ilk kez 25 yıl önce Galler karşısında Renato Dall Ara Stadyumu’nda giydi. Montella, aynı stadyumda bu kez teknik direktör olarak görev yaptı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.