DOLAR 32,5739 0.1%
EURO 35,0131 0.49%
ALTIN 2.431,750,37
BITCOIN %
İstanbul
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Teyfik Karaboğa Neler Yapmıştır?

Teyfik Karaboğa Neler Yapmıştır?

Aslen Konyalı olan Teyfik Karaboğa uzun süre bitcoin madenciliği üzerinde çalışmıştır burada oldukça da başarılı olmuştur.

ABONE OL
Nisan 1, 2022 19:58
Teyfik Karaboğa Neler Yapmıştır?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aslen Konyalı olan Teyfik Karaboğa uzun süre bitcoin madenciliği üzerinde çalışmıştır burada oldukça da başarılı olmuştur. Teknoloji meraklısı bu başarılı girişimci iş insani 2015’ten beri de blockchain ile çalışmakta ve belli başlı kripto projelerini başarı ile gerçekleştirmektedir. Şimdilerde yaşamına İsviçre’de devam eden Teyfik Karaboğa TR3ZOR uygulamasını ortakları ile kurmuş ceosu olarak da görev almıştır.

TR3ZOR uygulaması hiç olmayan bir uygulama olarak ilk küresel kayıp eşya veri tabanı sunmakta olup bunu avantajlı bir sistemle kullanıcısına sağlamaktadır. Avantajlar arasında sınırsız hız, düşük maliyet sunulmakta olup blok zinciri teknolojisinin de değişmez etkilerinden güvenli ve şeffaf bir program olması yer almaktadır. TR3ZOR Token Dünyanın en güvenilir borsaları arasında yer alan Probit Global ve Bittrue borsalarında listelenmektedir.

Teyfik Karaboğa Hakkında Bilgilere Nasıl Erişilir?

Teyfik Karaboğa ilk olarak dünya çapında kayıp eşya ve bulunan blockchain ağının CEO’su ve kurucu ortağıdır. Bu teknoloji meraklısı Türk girişimciyi ve yaptıklarını pek çok kişi merak etmektedir. Kendisi ve yaptığı işler hakkında daha fazla bilgi almak için kendisine ait olan  web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Instagram hesabı: https://www.instagram.com/teyfik.karaboga/

Linkedin hesabı: https://www.linkedin.com/in/teyfik-karaboga-514a231b8/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.