DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2059789-2,56%
İstanbul
12°

ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Süper Lig’in yeni ekibi Altay, Garry Rodrigues’i kiralamak için kolları sıvadı
  • Zor Haber
  • Gündem
  • Süper Lig’in yeni ekibi Altay, Garry Rodrigues’i kiralamak için kolları sıvadı

Süper Lig’in yeni ekibi Altay, Garry Rodrigues’i kiralamak için kolları sıvadı

ABONE OL
Haziran 29, 2021 06:43
Süper Lig’in yeni ekibi Altay, Garry Rodrigues’i kiralamak için kolları sıvadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

18 yıl sonra Süper Lig’e yükselen Altay transferde hareketli günlerden geçiyor. Siyah-beyazlı kulüp, Fenerbahçe ve Galatasaray’da forma giyen Garry Rodrigues için kolları sıvadı.

TÜRKİYE’YE DÖNMEYE SICAK BAKIYOR

Yeni Asır’ın haberine göre; bonservisi Suudi Arabistan kulübü Al Ittihad Cidde de bulunan Yeşil Burun Adalı futbolcunun, tekrar Türkiye’ye dönmeye sıcak baktığı öğrenildi. Geçtiğimiz sezon Suudi Arabistan liginde 17 maçta 4 gol kaydeden tecrübeli futbolcunun transferini Altay, yönetimin genel kurulu sonrası masaya yatırması bekleniyor. Futbola Feyenoord altyapısında başlayan Rodrigues daha sonra Spartaan, Rostocker, Boshuizen, Den Haay, Dordrecht, Levksi Sofia, Elche, PAOK, Galatasaray, Fenerbahçe ve Al Ittihad Cidde kulüplerinde oynadı. Altay’ın maliyeti yüksek oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katma ihtimali yüksek. Maliyeti yüksek olan hücum oyuncusunun, Suudi Arabistan ekibiyle 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Süper Lig'in yeni ekibi Altay, Garry Rodrigues'i kiralamak için kolları sıvadı



Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.