DOLAR 32,2019 0.11%
EURO 35,1105 0%
ALTIN 2.468,120,03
BITCOIN 21337195,75%
İstanbul
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Metin Akpınar’ın İkiz Kızı Duygu Nebioğlu’nun Tepkisi
  • Zor Haber
  • Magazin
  • Metin Akpınar’ın İkiz Kızı Duygu Nebioğlu’nun Tepkisi

Metin Akpınar’ın İkiz Kızı Duygu Nebioğlu’nun Tepkisi

ABONE OL
Nisan 9, 2024 17:10
Metin Akpınar’ın İkiz Kızı Duygu Nebioğlu’nun Tepkisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Duygu Nebioğlu, Biyolojik Babası Metin Akpınar’a Tepkisini Sosyal Medyada Dile Getirdi

Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkiden Duygu ve Sevgi Nebioğlu adında ikiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı. Duygu Nebioğlu, Akpınar’a açtığı babalık davasını kazanarak DNA testi ve mahkeme kararıyla 82 yaşındaki sanatçının öz kızı olduğunu kanıtlamıştı.

“Zenginlik Benim İçin Doğada Özgür Olabilmek Demek”

Duygu Nebioğlu, Metin Akpınar’ın fakirlik belgesinin iptalini istemesi üzerine sosyal medya hesabından şu tepkileri paylaştı: “Ben zenginliği dağlarda özgür iradenle gezebilmeyi, bitkilerden, ağaçlardan faydalanmayı, güneşe ve aya yakın olmayı zenginlik olarak tanımlıyorum. Bahçeme inip ektiğimiz ata sebzeleri, meyveleri sofraya koyabilmeyi ve yiyebilmeyi zenginlik olarak görüyorum. Köydeki hayatımı zenginlik olarak tanımlıyorum. Hayatım boyunca da köylerde yaşayabilirim.”

“Zenginlik Sahil Lokantalarında Ispanak Yemek Değil, Doğada Özgürce Yaşamak”

Nebioğlu, zenginliği “bazıları sahil lokantalarında 40 yaşında ayaklarından bağlı ıstakoz yiyebilmeyi zenginlik sanar. Gayrimenkullerini zenginlik sanar. Borsa oynamayı, Suadiye’ye bina yıkıp dikmeyi zenginlik sanar. Etrafında yalakaların olmasını zenginlik sanarlar. Yatlarına gariban kızları almayı, hamile bırakmayı zenginlik sanarlar. Dağlarda yürümeyi, yaşamayı yardımcıları olmadan yaşayamazlar” diyerek sert bir dille eleştirdi.

Sonuç olarak, Duygu Nebioğlu biyolojik babası Metin Akpınar’a yönelik sosyal medyada açıklamalarda bulunarak zenginliği doğada özgürce yaşamak olarak tanımladı ve fakirlik belgesinin iptalini istemesine tepki gösterdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.