DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İmamoğlu: “Oylarınızı Bölmeyin, Birlik Olun”

İmamoğlu: “Oylarınızı Bölmeyin, Birlik Olun”

ABONE OL
Mart 23, 2024 16:11
İmamoğlu: “Oylarınızı Bölmeyin, Birlik Olun”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İmamoğlu, Esenyurt’ta Halka Seslendi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenyurt’ta yaptığı konuşmada seçmene “oyları bölmeme” çağrısında bulundu. İmamoğlu, particilik yapılmaması gerektiğini vurgulayarak, “Bazıları pireye kızıp yorganı yakmak isteyebilir. Sakın buna fırsat vermeyin” dedi.

Yaşar Kemal Meydanı’nda Buluşma

İmamoğlu, Esenyurt’ta CHP’nin Belediye Başkan Adayı Ahmet Özer ile birlikte halk buluşmasına katıldı. Yaşar Kemal ismini taşıyan meydanın ve Haramidere ıslahının açılışını yapan İmamoğlu, etkinliğe Yaşar Kemal’in eşi Ayşe Semiha Baban da katıldı.

Altyapı Projeleri ve Metro Hattı İjvalleri

İmamoğlu, Esenyurt’a yapılan hizmetleri anlatarak, sel baskınları sorununu çözen İSKİ’nin 4.4 milyar liralık yatırımını övdü. Ayrıca, Esenyurt’un ilk metro hattı olan Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metrosunun yüzde 40’ını bitirdiklerini ve bölgeyi Kabataş’a bağlayacaklarını duyurdu.

Particilik Yerine Birlik Vurgusu

İmamoğlu, vatandaşlara “Oylarınızı bölmeyin, birlik olun” çağrısında bulunarak, “Biz halkçı İstanbul’un büyük ittifakıyız. Bazıları pireye kızıp yorganı yakmak isteyebilir. Sakın buna fırsat vermeyin. Her zaman birleşeceğiz. Birleşe birleşe kazanacağız” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.