DOLAR 32,3306 0.24%
EURO 35,0684 -0.17%
ALTIN 2.295,940,83
BITCOIN 22832300,63%
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Enza Home Yepyeni 2023 Ürün Koleksiyonuyla IFF’de Fark Yaratacak
  • Zor Haber
  • Gündem
  • Enza Home Yepyeni 2023 Ürün Koleksiyonuyla IFF’de Fark Yaratacak

Enza Home Yepyeni 2023 Ürün Koleksiyonuyla IFF’de Fark Yaratacak

ABONE OL
Ocak 25, 2023 06:07
Enza Home Yepyeni 2023 Ürün Koleksiyonuyla IFF’de Fark Yaratacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Enza Home, her yıl olduğu gibi bu yıl da Türk mobilya sektörünün nabzını tutan İstanbul Mobilya Fuarı’nda (IFF) yerini aldı. Enza Home, 24-29 Ocak günleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek fuarda, 2023 Koleksiyonu ile birlikte Türkiye’den ve yurtdışından önemli tasarımcılarla yaptığı iş birliklerini tanıtacak.

Avrupa’nın en büyük mobilya fuarı olan İstanbul Mobilya Fuarı (IFF) bu yıl 24-29 Ocak günleri arasında İstanbul Fuar Merkezi ile Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde eş zamanlı olarak gerçekleştiriliyor.Bir mobilyadan daha fazlasını arayanlara “En Çok Sen” diyerek benzersiz tasarımlar sunan Enza Home, İstanbul Fuar Merkezi’ndeki nezih standında sektör profesyonelleri, mimarlar, dekorasyon tutkunları ve evini yenilemek isteyenlerle buluşuyor.

Bu yıl konfor anlayışını başka bir boyuta taşıyan Enza Home, fuarda en rahat koltuklarını, şıklığıyla göz alan yemek odası ve yatak odası takımlarını, estetik ve fonksiyonelliği buluşturan tasarımlarını ve 2023 yeni ürün koleksiyonunu tanıtacak. Türkiye’den ve yurtdışından StudioMEMO, Jean David Damontegibi tasarım stüdyoları işbirliğiyle hazırlanan ürün koleksiyonlarını fuarda duyuracak.

Bu yıl EnzaHome’un yepyeni bir mağazacılık anlayışıyla müşterilerine daha iyi bir alışveriş deneyimi yaşatmayı hedeflediğini söyleyen Enza Home Pazarlama Direktörü Evren Şen, “Enza Home olarak tasarım anlayışımızı “En Çok Sen” mottomuz çerçevesinde şekillendiriyoruz.Müşterilerimizi kendilerini yansıtabilecekleri, konforu ve rahatlığı yaşarken tasarımlarıyla kendi tarzlarını ortaya koyabilecekleri ürünlerle buluşturuyoruz. Bu yıl tasarımlarımızda doğayla güçlü bağı olan, insanı rahatlatan nötr renkler öne çıkıyor. Müşterilerimize kişiselleştirilebilen, farklı tarzları bir araya getirip yeni tarzlar oluşturmaya imkân veren eklektik bir yapı sunuyoruz. Buyıla yurt dışında 100. mağazamızı açarak başladık. Hedefimiz bu büyümeyi devam ettirmek.IFF’nın da bu anlamda bize çok faydalı olacağına inanıyoruz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.