DOLAR 32,3305 0.24%
EURO 35,0980 -0.09%
ALTIN 2.295,300,80
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CMN Makine Dünyaya Açılıyor

CMN Makine Dünyaya Açılıyor

ABONE OL
Ocak 12, 2023 11:58
CMN Makine Dünyaya Açılıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CMN Makine firması makina üretimi alanında sektörün öncü markalarından birisi olan Quadropak markasını her geçen gün daha güçlü yerlere taşımayı başarıyor. Sektörde 20 yılı aşkın bir süredir makine üretimi alanında faaliyet gösteren CMN Makine yöneticileri kısa sürede ihracatta hızlı bir yükseliş gerçekleştirmiş olmanın haklı gururunu yaşıyor.

CMN Makine bünyesinde dikey paketleme makineleri, sıvı dolum makineleri, muhtelif ambalaj ekipmanları, nakil bantları ve elevatörler üretiliyor. Üretim sektöründe faaliyet gösteren firmaların ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilen ve tasarlanan bu makine grupları her geçen gün daha verimli bir çalışma potansiyeliyle üretiliyor. Gıda sektöründen kozmetik sektörüne farklı birçok sektörün ihtiyaçları doğrultusunda şekillenen CMN Makine ürün grubu yenilikçi bir teknolojiyle hazırlanıyor.

CMN Makine yöneticileri Türkiye piyasasında göstermiş oldukları başarıyı kısa sürede dünya pazarında da elde ediyor. Bu başarının arkasında hem kaliteli ve güçlü bir üretim süreci olduğunu hem de satış sonrası destek hizmetlerinin büyük bir yeri olduğuna inanılıyor. Firmanın sürekli bir gelişim içerisinde olması hem inovasyona verilen öneme hem de sürekli yenilenme ve gelişme içerisinde olma azmine bağlanıyor.

CMN Makine tarafından üretilen makinalar Quadropak markası dünya piyasasında oldukça etkin bir yere sahip. firma yöneticileri yaratmış oldukları bu güçlü marka ile 2023 yılında da gelişerek büyümeye ve dünya pazarındaki payını artırmaya yönelik güçlü hedeflerin olduğundan bahsediyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.