DOLAR 32,3372 0.21%
EURO 35,1388 0.01%
ALTIN 2.294,250,75
BITCOIN 22872210,83%
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Büyü’nün kalp tohumları ile   “Sevgililer Günü” çiçek açıyor
  • Zor Haber
  • Gündem
  • Büyü’nün kalp tohumları ile “Sevgililer Günü” çiçek açıyor

Büyü’nün kalp tohumları ile “Sevgililer Günü” çiçek açıyor

ABONE OL
Şubat 1, 2023 12:38
Büyü’nün kalp tohumları ile   “Sevgililer Günü” çiçek açıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir tohumu yeşertmenin, gerçek bir sevgiyi büyütmekten farksız olduğuna inanan Büyü, en sevgi dolu gün için eşsiz bir hediye önerisi sunuyor. 

Doğa ile yakınlaşmak, yaşam alanlarına enerji katmak, gerçek sevgilerin yeşermesine vesile olmak ve Sevgililer Günü’ne özel sımsıcak, sevgi dolu dilekler ile yola çıkan Büyü, bu özel günde herkesi toprağa dokunmaya davet ediyor.

Doğanın büyüsünü paylaşmak ve bitkilerin sihri ile insan hayatına değer katmak için kolları sıvayan üç kadın girişimcinin kurduğu Büyü, Sevgililer Günü’nde sevdiklerini mutlu etmek isteyen herkese, birbirinden eşsiz hediye seçenekleri sunuyor.

Tohumdan filize, aşkınız köklensin 

Bitkilerin Büyü’süne kapılarak hem yaşamlara hem de yaşam alanlarına değer katmak için yola çıkan Büyü, Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı kalp şeklindeki tohumları ile herkesi tohumdan filize, aşkını köklendirmeye davet ediyor.

Çikolata tadında bir Sevgililer Günü

Bu özel günün ruhunu yansıtan kalpli tohumlar, yeşil rengin farklı tonlarının yanı sıra, turuncu, beyaz ve bordo renkte, Büyü’ye özel hazırlanan el yapımı seramik saksılar ile Sevgililer Günü’nde anlamlı ve unutulmaz birer anı olmaya hazır. Üstelik sevgi ve emekle hazırlanan hediye kutularıi, bitter çikolatalı gofretler ile tatlandırılıyor.

Sizler de bu tecrübeye katılmak, hem kendinizi hem de sevdiklerinizii bu keyifli serüvene dahil etmek adına, www.buyubitki.com sitesini ziyaret edebilirsiniz. Büyü’den yaptığınız alışverişlerde, sevdiklerinizi mutlu etmenin yanı sıra, Türk Eğitim Vakfı aracılığı ile bir lise öğrencisinin eğitimine de katkıda bulunabilirsiniz.

Büyü hakkında:

Bahçe tasarım üzerine olan faaliyetleri ile bitki yetiştirmeye özendirmek adına yola çıkan Büyü, toprağa dokunmanın değerini anlatmak, büyüyen bir bitkinin mucizevi gelişimini izlemek ve verilen emek ile neticeyi daha iyi görebilmek adına çalışıyor. Premium bitki kutuları ile bitki yetiştirme sürecini çok daha kolay ve zevkli bir şekilde sunmayı hedefleyen markanın en değerli misyonu ise, bu mutluluk alışkanlığına çok daha fazla kişiyi ortak etmek. Bitkilerin büyümesinin büyüsüne kapılarak hem yaşamlara hem de yaşam alanlarına değer katmak için biraraya gelen marka ortakları, BÜYÜ’nün hikayesini sizlerle büyütmeyi hedefliyor.

https://www.buyubitki.com/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.