DOLAR 32,9397 -0.16%
EURO 35,8435 -0.13%
ALTIN 2.522,810,62
BITCOIN 22276824,59%
İstanbul
27°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

20 Yıllık Ara Sonrası Yeniden Birleşen Çiftin Evlilikteki Durumu Ortaya Çıktı
  • Zor Haber
  • Magazin
  • 20 Yıllık Ara Sonrası Yeniden Birleşen Çiftin Evlilikteki Durumu Ortaya Çıktı

20 Yıllık Ara Sonrası Yeniden Birleşen Çiftin Evlilikteki Durumu Ortaya Çıktı

ABONE OL
11 Haziran 2024 21:46
20 Yıllık Ara Sonrası Yeniden Birleşen Çiftin Evlilikteki Durumu Ortaya Çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çiftin Arasındaki Dedikoduların Ardı Arkası Kesilmiyor

20 yıl aradan sonra yeniden bir araya gelen ve evlenen çift, son zamanlarda dedikoduların odağında yer alıyordu. Boşanma sürecinde oldukları konuşulurken, çiftin dedikoduları yatıştırmak için özel bir çaba harcamadığı ortaya çıktı.

Ev Taşınma Süreci Dedikoduları Hızlandırdı

Çiftin, uzun zamandır uğraştığı evin fotoğrafları bir emlak sitesinde ortaya çıkınca dedikodular daha da arttı. Yakın kaynaklara göre, Lopez ve Affleck’in evliliklerinde sorunlar olduğuna dair süregelen söylentiler arasında “ayrı iddaci hayatlar yaşadıkları” bildiriliyor.

Çiftin Halktan Uzaklığı İddiaları Güçlendiriyor

İkilinin 47 gün boyunca halka açık bir yerde fotoğraflanmaması, haftalardır evliliklerinin sallantıda olduğu iddialarını güçlendirdi. Vücut dili uzmanlarının çiftin birbirlerinin yanında “mutsuz” göründükleri yorumları, dedikoduları daha da alevlendirdi.

Çiftin Ayrı Hayatlar Sürdüğü İddiaları

Yakın bir kaynak, “Jen ve Ben ayrı hayatlar yaşıyorlar ancak henüz resmi olarak ayrılmadılar. Bu noktada sadece kendi işlerini yapıyorlar. İlişkilerine çok iyimser bir şekilde girdiler ama değişen bir şey iddaci giriş olmadı” dedi.

“Jen evleri geziyor ve kendi evi için alışveriş yapıyor. Bu geçiş döneminde annesine, kız kardeşlerine ve çocuklarına yaslandı. Ben de işine, harika bir baba olmaya ve Jennifer Garner’la iyi bir şekilde birlikte ebeveynlik yapmaya odaklandı” şeklinde devam etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.