DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22313742,89%
İstanbul
27°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Zonguldak’ta Nisanur Bebeğin Hikayesi

Zonguldak’ta Nisanur Bebeğin Hikayesi

ABONE OL
7 Haziran 2024 16:28
Zonguldak’ta Nisanur Bebeğin Hikayesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Furkan Sevinç’ten Nisanur Bebeğe Şiddet

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde yaşanan acı olayda, 26 yaşındaki Furkan Sevinç, 18 Mayıs 2023’te sevgilisi Meryem Ö.’ye ait evde bulundu. Ertesi gün, Meryem Ö. markete giderken Sevinç, evdeki 1 yaşındaki Nisanur Ö. bebeğe cinsel istismarda bulundu. Bebeği bayılan Sevinç, onu havaya atıp tokatladıktan sonra hastaneye götürdü. Ancak bebeğin cinsel istismara maruz kaldığı anlaşılınca Sevinç yakalandı. Maalesef, Nisanur Ö. hayatını kaybetti.

Kimsesizler Mezarlığı’nda Defnedilen Nisanur Bebek

Nisanur bebeğin ailesinin sahip çıkmaması üzerine, Çaycuma Şehir Mezarlığı’nda kimsesizler bölümüne defnedildi. Cenaze törenine, Çaycuma Kaymakamı Mehmet Göze, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Yavuz Cengiz ve diğer yetkililer katıldı. Soruşturmayı yürüten komiser, Nisanur bebeğin mezar taşını yaptırdı ve sık sık ziyaret etti. Ayrıca, ablası R.Ö.’nün eğitim masraflarına destek oldu.

Furkan Sevinç’e Verilen Cezalar

Zonguldak 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi, Furkan Sevinç’i ‘Bebeğe karşı kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı. Ayrıca, ‘Nitelikli cinsel istismar’ suçundan da 30 yıl hapis cezası aldı. Anne Meryem Ö. ise tutuklu yargılanıyor ve dosyası gizlilikle yürütülüyor.

Metin Sucu ve A.G.’nin Şüpheli Ölüm Olayı

Nisanur bebeğin ölümüyle birlikte ablası R.Ö.’nün de istismara uğradığı ortaya çıktı. Cinsel istismar şüphelileri Metin Sucu ve A.G. yakalandı. Ancak, kaçmaya çalışırken Metin Sucu hayatını kaybetti. Bu olayla ilgili polis memurları ve bekçi hakkında da hapis cezaları verildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.