DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20903961,29%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yasin Öztürk’ün ‘Sana Yeminim Var’’ Single’ı Tüm Müzik Platformlarında!
  • Zor Haber
  • Gündem
  • Yasin Öztürk’ün ‘Sana Yeminim Var’’ Single’ı Tüm Müzik Platformlarında!

Yasin Öztürk’ün ‘Sana Yeminim Var’’ Single’ı Tüm Müzik Platformlarında!

ABONE OL
Nisan 13, 2022 09:07
Yasin Öztürk’ün ‘Sana Yeminim Var’’ Single’ı Tüm Müzik Platformlarında!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1993 yılında Ankara’da dünyaya gelen Yasin Öztürk, kendini müzik camiasında geliştirmeyi başarmış isimlerden biridir. Uzun süredir müzikle, rap ve R&B tarzla ilgilenen Yasin Öztürk, parçalarını çeşitli müzik platformlarında da paylaşıyor. Bunun yanı sıra sosyal medyada da oldukça aktif bir şekilde takipçilerine çalışmalarını sunuyor. Birçok kişiden takdir toplayan çalışmalarıyla birlikte yeni single parçası ile karşımıza çıkıyor. ‘’Sana Yeminim Var’’ adında çıkarmış olduğu teklisi şimdiden yoğun bir şekilde ilgi görüyor. Kendini bu alanda daha da geliştirmeyi planlayan Yasin Öztürk, sanat camiasında adım adım ilerleme kaydediyor.

Hunkarbeats adıyla da bilinen Yasin Öztürk’ün Facebook, Twitter, İnstagram ve Youtube gibi sosyal medya hesapları da bulunuyor. Aynı zamanda başarılı sanatçının parçaları da Spotify gibi popüler müzik uygulamalarında yer alıyor. Sana Yeminim Var parçasını müzik platformlarında dinleyebilirsiniz.

Rap konusunda kendini oldukça geliştirmeyi başarmış olan Yasin Öztürk, parçalarının alt yapısını da kendisi yapıyor. Bunun yanı sıra beste yapma konusunda da kendini geliştirmekte ve kariyerinde adım adım ilerlemeye devam etmektedir. Şimdiye kadar yapmış olduğu tüm çalışmalarını da sosyal medya hesapları üzerinden sevenleriyle paylaşıyor. Siz de kendisinin sosyal medya hesaplarına göz atarak Yasin Öztürk hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Geleceğin önemli bestekar ve rap sanatçılarından olacak Öztürk, Hunkarbeats adıyla ilerlemeyi planlıyor.

Instagram:

https://www.instagram.com/hunkarbeats/

Facebook:

https://www.facebook.com/hunkar06

Twitter:

https://twitter.com/hunkar06

Youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCyZBIqsFbHwBSnBC8vr50Ow

Spotify:

https://open.spotify.com/artist/1TZBjk9H6YSPy9hz2uRUUf

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.