DOLAR 32,4738 -0.09%
EURO 34,8123 -0.55%
ALTIN 2.441,270,22
BITCOIN 2076348-1,06%
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Uğur Kartal’ın Yazılım Alanındaki Başarılı Çalışmaları
  • Zor Haber
  • Gündem
  • Uğur Kartal’ın Yazılım Alanındaki Başarılı Çalışmaları

Uğur Kartal’ın Yazılım Alanındaki Başarılı Çalışmaları

ABONE OL
Mart 3, 2022 11:46
Uğur Kartal’ın Yazılım Alanındaki Başarılı Çalışmaları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uğur Kartal sosyal medya alanında akla gelen ilk isimlerden biridir. Bu alanda yaptığı pek çok profesyonel çalışma ile başarıyı elde etmiş bir isimdir. Küçük yaşlardan itibaren ilgi duyduğu sosyal medya ile ilgili pek çok eğitim almıştır. Bu şekilde kendini geliştirmesi ile pek çok önemli isimle çalışmalar yaptı. Özellikle 2012 yılından itibaren önemli iş insanları, siyasi iş insanları ve TV kanalları ile başarılı çalışmalara imza attı. Böylece öne çıkan başlıca isimlerden biri oldu. .

Uğur Kartal yazılım çalışmaları ile de oldukça dikkat çekiyor. Bu alanda da pek çok eğitim alarak ön plana çıkmış bir isimdir. Ayrıca aktif olarak çalışmaları halen devam ediyor. Küçük yaşlarda başlayan bilgisayara olan ilgisi sayesinde bu anlamdaki yeteneğini keşfetmiştir.

Uğur Kartal’ın DJ lik Yaşamı

Uğur Kartal DJ’lik alanında da pek çok başarılı sahne çalışmasına imza attı. Bilinen pek çok mekânda sahne alarak, hayran kitlesini ciddi anlamda geliştirdi. Başarılı müzik listesi ile güzel ve eğlenceli bir gece sahnesi sağlıyor. Trend müzikleri sürekli takip ederek yeniliklerle beraber bir DJ hayatına devam ediyor.

Uğur Kartal sıklıkla aldığı eğitimlerle her alanda kendine katkı sağlayan bir isimdir. Günümüzde sosyal medya, yazılım ve müzik alanlarında başarılı ve aktif olarak çalışmalar yapmaya devam ediyor. Pek çok önemli ismin birlikte çalışmak istediği Uğur Kartal yazılım hizmetleri ile oldukça ön plandadır.

Instagram: https://www.instagram.com/tavsiyemidinle/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.