DOLAR 32,3321 0.24%
EURO 35,0840 -0.15%
ALTIN 2.298,840,95
BITCOIN 22770020,42%
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tolga Kanbur Bitkisel Ürünlere Olan Yoğun İlgiye Dikkat Çekiyor
  • Zor Haber
  • Gündem
  • Tolga Kanbur Bitkisel Ürünlere Olan Yoğun İlgiye Dikkat Çekiyor

Tolga Kanbur Bitkisel Ürünlere Olan Yoğun İlgiye Dikkat Çekiyor

ABONE OL
Aralık 28, 2021 09:21
Tolga Kanbur Bitkisel Ürünlere Olan Yoğun İlgiye Dikkat Çekiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son yıllarda her alanda bitkisel ürünlere karşı büyük bir ilgi söz konusu. Özellikle bakım ve kozmetik alanında yoğun kimyasalların sağladığı zararların farkında olan tüketiciler doğal içerikli ürünlere yöneliyor. Bu sürecin en önemli tespit kaynaklarından birisi ise Tolga Kanbur olarak kabul ediliyor.

Tolga Kanbur Glovital Bitkisel Ürünler’in kurucusudur. Doğal kozmetik alanında çok etkin ve başarılı çalışmalara imza atan iş insanı bu konuda yaptığı önemli açıklamalarla herkesin dikkatini çekiyor. İnsanları bilinçlendirmek adına yapmış olduğu faydalı çalışmalarla gündeme gelen Tolga Kanbur bu sayede eni bir moda algısı yaratıyor. Tolga Kanbur’a göre yeni moda bitkisel kozmetik ürünler.

Bitkisel kozmetik ürünlerinin önlemez artışı

Bursa’lı genç ve girişimci iş adamlarından olan Tolga Kanbur bitkisel kozmetik ürünlerinin en önemli savunucularından birisidir. Herhangi bir kimyasal işleme maruz kalmadan, her aşamasında kontrollü olarak üretilen bu ürünlerin insan sağlığına sunduğu faydaların neler olduğu oldukça açıktır. İnsan sağlığı ve ekolojik dengenin temel prensip olarak kabul edildiği bitkisel kozmetik ürünler Tolga Kanbur’un sahip olduğu Glovital firması bünyesinde tek tek tanıtılıyor.

Tolga Kanbur yaptığı her açıklamada öncellikli olarak bitkisel kozmetik ürünlerin neden kullanılması gerektiğine vurgu yapıyor. Ve Glovital markası ile bu sektörün nabzını tutan en önemli firmalardan birisi olmak üzere yola çıktığını ifade ediyor. Genç ve başarılı iş adamı özellikle pandemi döneminin ardından insanların doğal ürünlere yönlenmesinin önemli bir sonuç olduğunu belirtiyor. Sağlıklı ve uzun bir yaşam ve ekolojik bir çevre için özellikle kozmetik alanda bitkisel bazlı ürünlerin kullanılmasının çok önemli olduğu tüm bilinçli tüketicilere anlatılıyor. Glovital markası bu konuda öncü olmaktan gurur duyuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.