DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2072755-1,25%
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

THE BAY BEACH HOTEL ile Kusursuz Bir Tatil Deneyimi

THE BAY BEACH HOTEL ile Kusursuz Bir Tatil Deneyimi

ABONE OL
Haziran 25, 2022 06:33
THE BAY BEACH HOTEL ile Kusursuz Bir Tatil Deneyimi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Muğla Fethiye şehrinde yer alan konaklama imkânı sunan yerleşim yerlerinden biri olan THE BAY BEACH HOTEL her türlü sosyal imkânlar bulunmaktadır. Güzellik salonlarından bakımınızı yaptırabilir,  fitness salonlarından ise zinde kalabileceğiniz hizmet merkezleri bulunmaktadır. Bu merkezlerden alacağınız hizmet kimi zaman fiyata dâhil olsa da alacağınız bazı ekstra hizmetler için ücret talep edilmektedir.

Yaz Tatili İçin Eşsiz Tatil Mekânlarından Birisi THE BAY BEACH HOTEL

Rahat konaklama yapmanız için tercih edeceğiniz oda gün içerisinde temizlenerek temiz bir biçimde sizin kullanımınız için ayrılmıştır. Manzara, akşam yemeği ve kahvaltı seçeneklerine göre fiyatları değişebilen oteller bulunur. Bu otellerden alacağınız her hizmet karşılığında memnun kalmanız için hazırlıklar ve ekipmanlar üstün kalitede olmaktadır. THE BAY BEACH HOTEL her konuda müthiş bir tatil yaşamanızı sağlar.

Orman Alanlarında Günlük Koşunuzu Tamamlayın

THE BAY BEACH HOTEL arazisinde misafirleri için oldukça keyifli aktiviteler sağlar. 50.000 metre kare içinde konumlandırılmış olan bu otel içinde doğa yürüyüşleri yapmanız için alanlar bulunur. Bu alanlarda güzel bir şekilde sabah sporunuzu yapabilirsiniz. Otel içinde sunulan tüm olanakları değerlendirerek tatilinizi keyifli olarak yapabilirsiniz. Tatil için erken bir zaman diliminde rezervasyon işlemleri yapmalısınız. Otelin içinde çocuklu aileler için geniş konaklama alanları da bulunuyor. Çocukların havuz içinde eğlenceli etkinliklerden yararlanması sağlanır. Geniş alanı ile kalabalık misafirlerine rahat bir tatil imkânı sunar.

Hemen Rezervasyon İçin:

Fethiye The Bay Beach Club Hotel

0252 424 09 73

Web Site: https://www.thebaybeachhotel.com/

Facebook: https://www.facebook.com/thebaybeachclubhotel

Instagram: https://www.instagram.com/thebaybeachclub/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.