DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2050849-2,12%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

SÖZCÜ TV Liderler Özel Programı Reyting Sıralamasında Zirvede!
  • Zor Haber
  • Gündem
  • SÖZCÜ TV Liderler Özel Programı Reyting Sıralamasında Zirvede!

SÖZCÜ TV Liderler Özel Programı Reyting Sıralamasında Zirvede!

ABONE OL
Mart 26, 2024 16:11
SÖZCÜ TV Liderler Özel Programı Reyting Sıralamasında Zirvede!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1 Mart’ta birinci yaş gününü kutlayan ve yayın hayatına başlar başlamaz televizyon izleyicisinin beğenisini kazanan SÖZCÜ TV dolu dizgin yoluna devam ediyor.

SÖZCÜ Televizyonu Hızla Yükseliyor

“Tarafsız haber, özgür yorum” mottosuyla sürdürdüğü yayıncılığıyla kısa sürede fark yaratan SÖZCÜ Televizyonu, dün akşam reyting listesine damgasını vurdu. Kantar Medya verilerine göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun duayen televizyoncu SÖZCÜ Gazetesi yazarı Uğur Dündar’ın sorularını yanıtladığı Liderler Özel programı Total 20+ABC1 ve AB kategorisinde birinci oldu.

Uğur Dündar Teşekkürlerini İletti

Somera tarafından ölçülen sosyal medya reytinglerine göre de dün SÖZCÜ TV Liderler Özel programı birçok dizi ve yarışma programını geride bıraktı. Uğur Dündar, konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, “Sosyal medyada izlenme oranlarını ölçen #SomeraReyting’e göre de 1. sırada dizileri bile geride bırakan, Sn. Ekrem İmamoğlu’nun konuk olduğu @szctelevizyonu var. Sn. Murat Kurum’un katıldığı program ise 4. sırada!.. İlginize sonsuz teşekkürler… @ekrem_imamoglu” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.