DOLAR 32,6434 0.45%
EURO 35,0558 0.24%
ALTIN 2.511,471,11
BITCOIN %
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sevilen Şarkıların Özgün Bestecisi Doğan Cem

Sevilen Şarkıların Özgün Bestecisi Doğan Cem

ABONE OL
Mart 3, 2022 13:14
Sevilen Şarkıların Özgün Bestecisi Doğan Cem
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Önce Youtube takipçileri ile müzikseverleri hedef alan, sonrasında etkileyici şarkıları yorumlamasıyla geniş kitleler tarafından tanınan Doğan Cem, son yıllarda popülerliği ile adından sıkça söz ettiriyor. Cover çalışmaları büyüleyici sesi ile birleştiğinde ortaya çıkan muazzam çalışmalar, kısa zamanda binlerce kişi tarafından keşfedilmesini sağlamıştır.

Müzik alanındaki ilk keşfediliş hikâyesinin ilkokul dördüncü sınıfta olduğunu söyleyen Cem, müzik öğretmeninin sesinin özel bir yetenek olduğuna dikkat çekmesi ile müzik serüveninin başladığını belirtiyor. Kariyerinin henüz çok başında olmasına rağmen, aldığı eğitimlerle vokal koçluğu ve şan eğitmenliği yapacak seviyeye ulaşmış ve pek çok başarılı işe imza atmıştır.

Youtube Videoları İle Binlerce Müziksevere Hitap Ediyor

Sahne performansları ve Youtube platformuna özel olarak hazırladığı cover çalışmaları ile binlerce kişinin odağındaki isim, kariyerinde yıldızı parlayacak yetenekler arasında bulunuyor. Kariyer basamaklarını emin adımlarla çıkıyor oluşu, müzik eğitmeni ve müzisyen kimliklerinin her birinde başarılı işler otaya koymasına olanak sunuyor.

Müzisyenliğini profesyonel anlamda sürdürdüğü single çalışmaları kendi bestelerinden oluşuyor ve tarzı ve içerikleri ile oldukça beğeniliyor. İlk şarkısı olan Sır Gibi şarkısı yer aldığı platformlarda en çok dinlenen ve indirilenler arasında yer alıyor. Sonsuz müzik tutkusunu ifade edebilmek için zorlanan Doğan Cem, bu alanda sürekli öğrenmenin ve gelişmenin oldukça eğlenceli olduğunu dile getiriyor. Popülerliğin sürekli olması için ise müzik alanında üretken olmanın kaçınılmaz olduğunu savunuyor.

Instagram: https://www.instagram.com/dogancem/

Imdb: https://www.imdb.com/name/nm13424271/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOsDaWlXsSmk6Goqo8tLOsg

Apple Music: https://music.apple.com/ba/album/s%C4%B1r-gibi/1585265192?i=1585265440

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.