DOLAR 32,3954 0.21%
EURO 35,2838 0.08%
ALTIN 2.323,530,20
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

SENCARD FLEXI İLE ŞİRKETE VERİMLİLİK, ÇALIŞANA ESNEK YAN HAKLAR
  • Zor Haber
  • Teknoloji
  • SENCARD FLEXI İLE ŞİRKETE VERİMLİLİK, ÇALIŞANA ESNEK YAN HAKLAR

SENCARD FLEXI İLE ŞİRKETE VERİMLİLİK, ÇALIŞANA ESNEK YAN HAKLAR

“Sağlıklı ve mutlu yaşam danışmanı” sloganı ile 10 yıl önce temelleri atılan ve 2021 sonu itibariyle üye sayısı 1 milyona ulaşan senCard üyelik programı; yeniliklerle zenginleşmeye devam ediyor. Hizmete açılan senCard Flexi platformuyla çalışanlar şirketin sunduğu yan hakları kendi ihtiyaçlarına göre belirleyebiliyor. Bu sayede etkin kullanılan yan haklar şirkete de maliyet kontrolü ve bütçe avantajı sağlıyor.

ABONE OL
Nisan 20, 2022 09:37
SENCARD FLEXI İLE ŞİRKETE VERİMLİLİK, ÇALIŞANA ESNEK YAN HAKLAR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin önde gelen sağlık sigortası şirketlerinin çalıştığı ve üye şirket sigortalılarının tüm ihtiyaçlarını tek kanaldan yönetmelerini sağlayan senCard büyümesini sürdürüyor. Şirketlerin çalışanlarına sundukları yan hakları yönetebilmelerini sağlayan ve çalışanların yan haklarını diledikleri gibi seçmelerine imkân tanıyan senCard Flexi platformu hizmete açıldı. İcra Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı Işıl Küçük, yeni geliştirilen bu ürünün bütçe ve maliyet üzerindeki kontrolü konusunda şirketlere ciddi avantaj sağlayacağını ifade etti.

Kişiselleştirilmiş çalışan deneyimine katkı

Günümüz dünyasında şirketlerin çalışanlarına ‘kişiselleştirilmiş çalışan deneyimi’ sunmayı önceliklendirdiklerini söyleyen Işıl Küçük, senCard Flexi’nin yan haklar konusunda bu deneyimi mümkün kılacağını ifade etti. Küçük, “Yetenek savaşlarının giderek yoğunlaştığı iş dünyasında çalışanlarınıza sunduğunuz hakları daha görünür ve onlar tarafından da takdir edilir hale getirmeniz çok önemli. Bununla da yetinmeyerek deneyimi kişiselleştirmelisiniz. senCard Flexi’de yan hakların bizzat çalışanlar tarafından seçilmesi mümkün. Bu da çalışana memnuniyet ve bağlılık sağlarken, hakların doğru seçilmesi de şirkete bütçe ve maliyet avantajı getiriyor” dedi.

“İhtiyaca uygun tasarlanan çözümler karlılığı artırıyor”

Işıl Küçük, çalışana sunulan sigorta ve yan hakların işin geleceğine uygun olarak planlanmasının önemine dikkat çekerek “Şirketler sağlık sigortası ve yan haklara hali hazırda ayırdıkları bütçeyi çalışan ihtiyaçlarına göre şekillendirdiklerinde yarattıkları toplam değeri artıracaklar. Pandemi ile çalışan sirkülasyonunun giderek arttığı iş dünyasında bu değer her zamankinden daha önemli. senCard Flexi bu açıdan bakıldığında şirket karlılığını etkileyen bir öneme sahip. Çalışan bağlılığı yükseldikçe artan performans etkileri ile şirket karlılığı yüzde 23 oranında artıyor” ifadelerini kullandı.

senCard Flexi etkin bir insan kaynakları aracı

Son iki yıldır Bupa Acıbadem Sigorta olarak senCard Flexi platformunu kullandıklarını belirten Küçük, platform sayesinde çalışanların şirketin kendilerine sağladığı temel ve yan haklarına ilişkin toplam değeri görebildiğini, detaylarını kolayca inceleyebildiklerini ve böylece kendilerine sunulan yan haklardan beğeni ve ihtiyaçlarına göre seçim yapma şansına sahip olduklarını ifade etti. senCard Flexi ile ücretlerinin bir kısmı ile farklı yan haklar yaratarak toplam faydalarını artırabilen çalışanlar, şirketin sağladığı limitler çerçevesinde platformda sunulan pazaryeri üzerinden spor salonu üyeliğinden kreşe, market çekinden kendi aracına benzin alma seçeneğine kadar birçok yan hakkı alıp satabiliyorlar.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.