DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22390783,02%
İstanbul
27°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sanrio Puroland Tema Parkına Tehdit İddiası

Sanrio Puroland Tema Parkına Tehdit İddiası

ABONE OL
24 Şubat 2024 10:06
Sanrio Puroland Tema Parkına Tehdit İddiası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kyodo Ajansı’ndan Gelen Tehlikeli E-Posta

Resmi Kyodo ajansının haberine göre, başkentin batısında bulunan Tama bölgesindeki “Sanrio Puroland” tema park yönetimi, “tehlikeli” başlıklı e-posta aldı. “Terör tehdidi” şeklinde tanımlanan e-postada, tema park sahasına “tehlikeli nesnenin yerleştirildiği” uyarısı yapıldı. Söz konusu e-posta, park yönetimince, emniyet güçlerine ihbar edildi. İhbarda, “terör tehdidinden” şüphelenildiği aktarıldı.

Polis Araştırması ve Parkın Geçici Kapanışı

Sanrio Puroland’ın internet sitesinde “Müşterilerin, oyuncuların ve sahadaki personelin güvenliğini tam olarak sağlayamadığımız için geçici olarak kapalıyız.” ifadesi kullanıldı. Bölgeye sevk edilen polislerin tema parkta yaptığı aramada, şüpheli bir nesne saptanmadığı açıklandı.

Emniyet Güçlerinin İncelemesi Devam Ediyor

Devlet televizyonu NHK’ye göre, emniyet güçleri, “tehlikeli nesne” uyarısı yapılan e-postanın kaynağını araştırıyor. Hem çocuk hem yetişkinlere yönelik “Hello Kitty” dahil Sanrio marka birçok çizgi dizi karakterinin yer aldığı iç mekan tema parkı, Aralık 1990’da hizmete açılmıştı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.