DOLAR 32,6014 0.38%
EURO 34,8096 0.21%
ALTIN 2.504,100,81
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sabancı Üniversitesi  Toplum ve Afet Risk Yönetimi” Seminer Dizisi Başlıyor
  • Zor Haber
  • Gündem
  • Sabancı Üniversitesi Toplum ve Afet Risk Yönetimi” Seminer Dizisi Başlıyor

Sabancı Üniversitesi Toplum ve Afet Risk Yönetimi” Seminer Dizisi Başlıyor

ABONE OL
Mart 24, 2023 12:35
Sabancı Üniversitesi  Toplum ve Afet Risk Yönetimi” Seminer Dizisi Başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sabancı Üniversitesi, yaşanan deprem felaketinin ardından afet risk yönetimi ve afet sonrası müdahale yönetimleri konusunda farkındalık yaratmak amacıyla yeni bir seminer dizisi başlatıyor. 

“Toplum ve Afet Risk Yönetimi” adıyla düzenlenecek ve 8 hafta sürecek olan seminer programının ilki 28 Mart 2023, Salı günü, Sabancı Holding CEO’su Cenk Alper ve Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Kurucusu Nasuh Mahruki’nin katılımıyla gerçekleşecek.

Sabancı Üniversitesi, afet risk yönetimi ve afet sonrası müdahale yönetimi konularında yeni bir seminer dizisine başlıyor. “Toplum ve Afet Risk Yönetimi” adıyla düzenlenecek seminerlerde deprem afetinin yarattığı toplumsal, psikolojik ve ekonomik etkileri ele alınacak; yönetimsel ve organizasyonel konularda yeni açılımlar üzerinde durulacak. Bu seminerlerle, doğru sorun tespitleriyle bu alanda oluşabilecek çözümlere de katkı sunulması hedefleniyor.

Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimler Fakültesi tarafından koordine edilecek seminer dizisi 8 hafta sürecek.

Seminer dizisinin ilki, 28 Mart 2023, Salı günü, Sabancı Holding CEO’su Cenk Alper ve Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Kurucusu Nasuh Mahruki’nin katılımıyla gerçekleştirilecek. Cenk Alper “1999 ve 2023 yılı Deprem Acil Durum Yönetimi Deneyimlerimiz, Öğrenimlerimiz” başlığıyla, Nasuh Mahruki ise “Türkiye’nin Deprem Gerçeği” başlığıyla birer konuşma yapacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.