DOLAR 32,3154 0.19%
EURO 35,1547 0.06%
ALTIN 2.295,350,80
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Prof. Dr. Özyaral; Termal suların hastalıklara doğal tedavidir
  • Zor Haber
  • Gündem
  • Prof. Dr. Özyaral; Termal suların hastalıklara doğal tedavidir

Prof. Dr. Özyaral; Termal suların hastalıklara doğal tedavidir

ABONE OL
Aralık 13, 2021 11:00
Prof. Dr. Özyaral; Termal suların hastalıklara doğal tedavidir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mersin BN Hotel Termal&Spa’da termal suyun şifalarına yönelik düzenlenen seminere katılan Prof. Dr. Özyaral, birçok rahatsızlığın tedavisinde termal suların çok başarılı sonuçlar verdiğini belirtti. Prof. Dr. Oğuz Özyaral, yerin derinliklerinden yüzeye ulaşarak insan hayatına sayısız fayda sağlayan termal suların hastalıklara doğal tedavi sunduğunu söyledi. Prof. Özyaral, “Boyun, bel, kalça, diz kireçlenmeleri, kronik bel ağrıları, egzama ve akne gibi birçok rahatsızlığının tedavisinde başarılı sonuç veren termal sular, doğru bir tedavi şekliyle uygulandığında birçok hastalığa çözüm sunarak kişinin yaşam kalitesini artırıyor” dedi. Prof.Dr. Oğuz Özyaral, Mersin İnternet Gazeteciler Derneği (MİGDER) yöneticileriyle de bir araya geldi. Bu arada otele eşiyle kahvaltıya gelen MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan’da gazeteci dostlarını yalnız bırakmadı. Prof Dr. Özyaral’la Mersin ekonomisi ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

MERSİN, İHTİYACI OLAN TERMAL OTELE KAVUŞTU

6388 mg/litre mineral değeriyle içilebilir termal suya sahip olan BN Hotel Termas&Spa’nın bölgedeki termal otel ihtiyacını giderdiğini belirten Genel Müdür Alp Atila, kadınlar ve erkekler için ayrı olmak üzere ailelere özel karma havuzlarıyla el değmemiş yemyeşil ormanların tam ortasında, Mersin’in İçmeler Mevkii’nde konukları ağırladıklarını söyledi. Atila, “Tesisimizde 23 adedi termal havuz olmak üzere toplam 35 adet açık ve kapalı havuz hem eğlenmeniz hem dinlenmeniz hem de sağlığınıza hizmet etmek için düzenlenmiştir. Kadınlara, erkeklere ve ailelere özel kullanıma sunulmuş bölümlerimizde; özgürce keyfini çıkarabilmeniz için hazırlanmış, uzmanlarımız tarafından uygulanan bakım kürlerinden ve terapi masajlarından faydalanabilirsiniz” diye konuştu

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.