DOLAR 32,3849 0.2%
EURO 35,0710 -0.04%
ALTIN 2.324,590,23
BITCOIN 2281212-0,39%
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Plan ₿ Forum, endüstrinin kanaat liderlerini özgürlük, iletişim ve ticaretin geleceği hakkında konuşmak üzere bir araya getirecek.
  • Zor Haber
  • Gündem
  • Plan ₿ Forum, endüstrinin kanaat liderlerini özgürlük, iletişim ve ticaretin geleceği hakkında konuşmak üzere bir araya getirecek.

Plan ₿ Forum, endüstrinin kanaat liderlerini özgürlük, iletişim ve ticaretin geleceği hakkında konuşmak üzere bir araya getirecek.

Plan ₿ kapsamında, İsviçre’nin Lugano şehri ile en büyük stablecoin'e güç veren blokchain platformu destekleyen teknoloji şirketi Tether Operations Limited (Tether); ilk Plan ₿ Forumu için konuşmacı kadrosunu duyurdu. Konferans; Bitcoin ve küresel ekonomik sorunları ele alacak.

ABONE OL
Temmuz 5, 2022 14:19
Plan ₿ Forum, endüstrinin kanaat liderlerini özgürlük, iletişim ve ticaretin geleceği hakkında konuşmak üzere bir araya getirecek.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

28-29 Ekim 2022 tarihleri arasında gerçekleşmesi planlanan Forum; dijital finans dünyasının önde gelen kanaat liderlerini ve yaratıcılarını bir araya getirerek Bitcoin’in dünyayı sosyal ve ekonomik düzeyde nasıl değiştirdiğini, hükümet, kurumsal, bireysel ve teknolojik olmak üzere 4 farklı alanda masaya yatıracak. Forum, finansın aracısızlaştırılması, finansal hizmetlere erişilebilirlik, banka hesabı olmayan kişiler ve düzenlemeler dahil olmak üzere, iletişim ve finansal özgürlük konularında önemli sohbetlere ev sahipliği yapmayı hedefliyor.

Duyurulan konuşmacılar arasında Blockstream CEO’su Adam Back, CASA CTO’su Jameson Lopp, El Zonte Capital’in Kurucu Ortakları Max Keizer ve Stacy Herbert, What Bitcoin Did Podcast’in sunucusu ve Real Bedford Başkanı Peter McCormak, Bitfinex ve Tether CTO’su Paolo Ardoino, Bitcoin Bond Mimarı Samson Mow, STOKR Kurucu Ortağı Arnab Naskar yer alıyor. Konuşmacıların tam listesi için https://planb.lugano.ch/planb-forum/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Belirsizliğin yüksek olduğu dönemler kayıplara yol açar. Bitcoin, finansal özgürlük, iletişim özgürlüğü ve dünyanın dört bir yanından insanların nesli tükenmekte olan ekonomilerden ve enflasyondan kaçmak için güvenilir bir yol arayışının bir sonucu olarak gelişti. Sonuç olarak, dünyada insanlar hiperenflasyondan, sıkı mali kontrollerden ve merkezi yetkililerin katı gözetiminden kaçınmak için Bitcoin’i benimsiyor ve kullanımını deneyimliyorlar.

 

Plan ₿ Forumu toplulukları küresel olarak Bitcoin ile ilişkili özgürlükler konusunda eğitmek için kuruldu.

 

Mart 2022’de Tether ve Lugano Şehri, Bitcoin, Tether ve LVGA’yı şehirdeki “hukuki olarak” sunmak için Plan ₿ girişiminde güçlerini birleştirdi. Bu, kripto eğitimini kitlelere ulaştırmak için tasarlanmış bir eğitim programı olan Plan ₿ Yaz Okulu’nun lansmanını da içeren Avrupa’da kripto para birimini benimsemeye yönelik daha büyük bir hedefin yalnızca başlangıcıydı. Forum, Lugano Şehri’nin bir uzantısı görevi üstlenirken, Tether’in Lugano’yu Avrupa’nın blockchain merkez üssü yapma hedefi yolundaki adımlardan da biri. Forum aynı zamanda, dijital varlıkların ve blockchain’in gücü hakkında farkındalığı artırmak, endüstriyi şehre tanıtmak ve iş dostu ortamdan, üstün bir yaşam kalitesine kadar dijital varlık ekosistemine sunduğu her şeyi tanıtmak amacıyla başlatıldı.

 

 

 

Plan ₿ Forum 2022 etkinlik web sitesi yayına alındı. Sitede, katılımcıların program ve konuşmacı profillerinin yanı sıra Lugano’ya seyahat ve konaklama gibi bilgilere de yer veriliyor. İlgilenen katılımcılar https://planb.lugano.ch/planb-forum/ adresini ziyaret edebilirler.

 

Neden Lugano Şehri;

Forum’u Lugano’da düzenlemek, Bitcoin teknolojisinin kullanımını hızlandırmak ve ondan yararlanmak için oluşturulan Plan ₿ üzerinde birlikte çalışmaya ek olarak, bölgenin finans sektöründe her zamankinden daha büyük bir oyuncu olarak tanınmasını sağlıyor. İsviçre ve Lugano, küresel olarak bireysel finansal özgürlükler sağlamaya vurgu yapan bir fırsat ve özgürlük ülkesi olarak kabul ediliyor. Bu üç unsur: özgürlük, finans ve inovasyon, merkezi olmayan, aşağıdan yukarıya bir siyasi kültürle birleştiğinde, Lugano ve İsviçre’yi dünyada Bitcoin’in kendisine özgü bir devrimi- finansal ve teknolojik- teşvik etmek için ideal bir yer haline getiriyor.

 

Plan ₿ Hakkında:

Lugano’da kurulan Plan ₿, şehrin finansal altyapısını dönüştürmek için temel olarak Bitcoin teknolojisinin kullanımını hızlandırmak ve bundan yararlanmak için Lugano Şehri ve Tether arasındaki ortak bir girişimdir.

 

Plan, Lugano sakinleri için günlük yaşamın tüm yönlerini olumlu yönde etkilemek için şehir genelinde blockchain ve Bitcoin’i yaygınlaştıracak. Yerel işletmelere yapılan küçük ödemelerden büyük ödemlere kadar ve yıllık vergilerin ödenmesi gibi daha büyük adımlara kadar blockchain, şehrin finansal alışverişlerinin temeli olarak hizmet edecek.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.