DOLAR 32,5576 0.12%
EURO 34,9748 -0.16%
ALTIN 2.438,900,13
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Müzik listelerini DJ Alpaslan Duman belirliyor

Müzik listelerini DJ Alpaslan Duman belirliyor

ABONE OL
Ekim 2, 2021 08:01
Müzik listelerini DJ Alpaslan Duman belirliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1982 yılında Suudi Arabistan’da dünyaya gelen DJ Alpaslan Duman, ilk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Ardından müzik yaşamına eğitimli Bir şekilde devam etme kararı alan DJ Alpaslan Duman üniversite yaşamında Fırat üniversitesi ve İnönü üniversitesinde eğitimlerine devam etti. Ülkemizdeki en Nezih mekanlarda ve eğlence kulüplerinde faaliyetlerini yürüten DJ Alpaslan Duman 2020 yılında özellikle de gençler tarafından oldukça sevilen muhteşem bir albümü piyasaya çıkardı. Özgür Uçmalıyız albümü başta Spotify, Deezer ve iTunes olmak üzere Türkiye’de ve dünyadaki lider dijital müzik platformlarında liste başı yer aldı. DJ Alpaslan Duman yapmış olduğu başarılı çalışmalar ile Türkiye’nin en başarılı müzik sanatçıları arasında adını üst sıralara yazdırdı.

Başarısında disiplinli çalışmalarına ve müziğe olan sevgisine borçlu olduğunu ifade eden DJ Alpaslan Duman ” Sadece Türkiye’yi değil dünyada yapılan çalışmaları da yakından takip ediyorum. Ve dünyada yapılan çalışmaları takip etmek ufkumu oldukça geliştiriyor. Müziği seviyorum ve müzikle iç içe olduğum zaman kesinlikle yorulmuyorum. Bence kişilerin bir işi severek yapmaları başarılı olmalarındaki en önemli faktör.” dedi. Yeni sezonda da büyük başarılara imza atmak ve yeni çalışmaları hayata geçirmek üzere olduğunu ifade eden DJ Alpaslan Duman, yaz yada kış mevsimi olursa olsun her zaman müzikle iç içe olmaya devam edeceğini belirtti. Yeni sezonun sürprizlere gebe olduğunu ifade eden DJ Alpaslan Duman bu anlamda kendini sürekli olarak geliştirilen bir yapısı olduğunu vurguladı.

Dj Alpaslan Duman Album List:

https://www.instagram.com/alpaslan_duman

Spotify music: https://open.spotify.com/album/2vsiCrOspnpW3oRNa6EWab

Apple Music:  https://music.apple.com/us/artist/dj-alpaslan-duman/1539326359

Deezer Music: https://www.deezer.com/en/artist/112746882

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.