Milli Savunma Bakanlığı, PKK ve YPG’li teröristlere yönelik operasyonlarını sürdürüyor.
Milli Savunma Bakanlığı, “Şehitlerimiz için, milletimiz için, aziz vatanımız için durmadan, yorulmadan tüm gücümüzle mücadeleye devam!” açıklamasını yaptı. Bakanlık, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Irak’ın kuzeyindeki Hakurk ve Asos bölgesinde 15 PKK’lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde 4 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hale getirdiğini duyurdu.
MSB, terör örgütlerini kaynağında yok etmek için proaktif ve kesintisiz operasyonlarla mücadeleye devam edeceklerini vurguladı. Türk Silahlı Kuvvetlerinin terörle mücadelesinin kararlılıkla sürdüğü belirtildi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.