DOLAR 32,3539 0.1%
EURO 34,9829 -0.29%
ALTIN 2.324,170,22
BITCOIN 22796201,41%
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Manyetik Tambur Geri Dönüşümün Vazgeçilmezi

Manyetik Tambur Geri Dönüşümün Vazgeçilmezi

ABONE OL
Kasım 3, 2021 09:22
Manyetik Tambur Geri Dönüşümün Vazgeçilmezi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

 

 

 

Manyetik tambur, ayrıştırma işlemi için tasarlanan özel sistemli makinelerdir. Sistem, manyetik özellikli maddeleri saf maddelerden ayrıştırma işlemini yapar. Gövdesinde dolum haznesi vardır ve işlem sırasında ayrıştırılacak maddeler tambur içine doldurulur. Silindir bir sisteme sahip olan manyetik tambur, geri dönüşüm sektörünün vazgeçilmezi olan sistemlerden biridir. Özel olarak tasarlanmış yapısı sayesinde, karışık halde bulunan metaller kolayca ayrıştırılabilir. Oldukça büyük haznesi ile ayrıştırılacak madde yığını ne kadar çok olursa olsun işlemi hızlı ve kolay şekilde yapmaktadır. Firmamız, müşterilerin talebine göre ihtiyaç duyulan büyüklükte ve şekilde olmak üzere üstün kaliteli ve dayanıklı birbirinden farklı manyetik tambur imalatı yapmaktadır. Birinci sınıf ürün kalitesiyle standartlara uygun şekilde üretilen tamburlar, geri dönüşüm sektörü başta olmak üzere ayrıştırma işlemi gerektiren tüm sektörlerde kullanılmaktadır.

 

Manyetik Tambur Çalışma Prensibi

 

Manyetik tambur çalışma prensibi, sistemin içinde sürekli halde dönen mıknatıslara dayanır. Mıknatıslar birbirlerine göre farklı özelliklerde olduğundan, ayrıştırma işlemi de kusursuz şekilde yapılmaktadır. Ayrıştırılması istenen maddeler manyetik tambur içinde bulunan huni ya da arka kısma doldurulduktan sonra maine elektrik enerjisine bağlanır. Anında çalışmaya başlayan makine, ayrıştırma işlemini çok kısa bir sürede ve sorunsuz şekilde bitirir. Firmamız tarafından üretimi yapılan manyetik tamburlar, çalışma sırasında çevreye zarar vermeyecek ve güvenle kullanılabilecek teknolojik bir sistemdir. Elektrik tüketimi açısından da oldukça tasarruflu olan sistem, birçok sektörde ayrıştırma işlemi için profesyonel bir yöntem olarak kullanılmaktadır.

 

Manyetik Tamburun Avantajları

 

Manyetik tambur, geri dönüşüm sektörü başta olmak üzere kullanıldığı alanlarda birçok avantaj sağlayan bir sistemdir. Bu sistemle maddelerin ayrıştırma işlemi kısa sürede yapılmaktadır. İnsan gücü kullanıldığında ayrıştırma işleminin ne kadar uzun süreci ve ne kadar maliyetli olacağı tartışılmaz. Oysa manyetik tambur kullanımı ile geri dönüştürülecek malzemeler, içindeki istenmeyen metallerden kolayca ayrıştırılabilir. Manyetik tambur, mıknatıs özelliği taşıyan maddeleri diğer maddelerden ayırdığı için, çalışma esnasında diğer makinelerin bozulmasını da engellemektedir. Bu şekilde birçok faydası bulunan en kaliteli olanını, piyasaya göre uygun fiyatlı olarak firmamızdan temin edebilirsiniz. Oldukça sağlam ve pratik kullanıma yönelik manyetik tambur çeşitleri, ihtiyaçları karşılamak üzere bünyemizde satışa sunulmaktadır.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.