DOLAR 32,5900 0.34%
EURO 34,8687 0.36%
ALTIN 2.504,750,83
BITCOIN %
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kim Kardashian’ın En Seksi Cadılar Bayramı Kostümler

Kim Kardashian’ın En Seksi Cadılar Bayramı Kostümler

ABONE OL
Kasım 6, 2022 09:01
Kim Kardashian’ın En Seksi Cadılar Bayramı Kostümler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kim Kardashian açıkça bir moda lideri, ancak Cadılar Bayramı kostümleri söz konusu olduğunda, aynı zamanda bazı önemli trendleri de belirliyor. Yıldız, eğlenceli aile görünümünden şehirdeki geceler için seksi solo topluluklara kadar her şeyi çivileyerek Cadılar Bayramı’nı en sevdiği etkinliklerden biri haline getirdi.

Gerçek yıldız kesinlikle her ürkütücü mevsimde seksi olmak için çaba harcıyor. En klasik kostümlerinden biri 2010’daki Kırmızı Başlıklı Kız’dı. Cadılar Bayramı kraliçesi Heidi Klum’un New York’taki 11. yıllık partisi için küstah bir Octoberfest kıyafeti giymişti. Dikkatli ol Kim! Tam bir atıştırmalık gibi görünüyorsun.

Gerçekten de, Kim ödevi anlamakta asla başarısız olmaz. Yıldızın en seksi Cadılar Bayramı kostümlerinden bazıları için kaydırın!

Evet! Kim Kardashian, 2021’de Batı Hollywood’un popüler noktası TAO’da bir VIP Cadılar Bayramı partisi için fütürist bir kovboy kostümüyle gitti. Pete Davidson ile yeni bir romantizm söylentilerinin ardından kızlarla dışarı çıktı.

Kim Kardashian, 1 Kasım 2020’de Batı Hollywood’daki 1 Hotel Rooftop’ta kız kardeşi Kendall Jenner’ın yıldızlarla dolu Cadılar Bayramı doğum günü partisine %100 kırmızı bir görünümle gitti. Partiye Jennifer Lopez, The Weeknd ve The Weeknd gibi ünlü isimler de katıldı. Scott Disick.

Kimberly? Bayan Kardashian, John Legend ve Chrissy Teigen’in 2017 Cadılar Bayramı partisi için geç Latin şarkıcı Selena Quintanilla-Pérez gibi giyindi. Mor yular ve küt siyah kaküller realite yıldızının Como la Flor şarkıcısının 1995’teki son konserindeki kıyafeti gibi görünmesini sağladı.

Harika. Kim Kardashian, Cadılar Bayramı 2017 için BFF Jonathan Cheban’ın ünlü pop ikilisinin (ve eski eşlerinin) Sonny & Cher’inin Cher’i gibi giyiniyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.