DOLAR 32,3784 0.17%
EURO 34,9792 -0.31%
ALTIN 2.324,340,22
BITCOIN 2259627-0,69%
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kendi Ağzından Dinleyelim: Sude Berrin Alpaslan Kimdir?

Kendi Ağzından Dinleyelim: Sude Berrin Alpaslan Kimdir?

ABONE OL
Ocak 29, 2022 12:03
Kendi Ağzından Dinleyelim: Sude Berrin Alpaslan Kimdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Merhaba,
Sude Berrin Alpaslan ben…
Kendimi, özde birkaç cümle ile nasıl anlatabilirim derseniz?

Yeniliğe ve değişime açık, farkındalığı yüksek, inovatif, proaktif, sezgileri güçlü, iletişime açık, samimi, net, hedef odaklı, insanlarla olan ilişkilerinde uyumlu ve başarılı, pozitif, dinamik, güleryüzlü, kitap, doğa, spor, seyahat sever. Hepsinden öte sürekli öğrenen değer oluşturma çabasında bir insan Sude Berrin.

Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitü İşletme Ana Bilim Dalı 2001 yüksek lisans mezunu olup; iş hayatına Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’n de başladım. 2001 yılında Turhal Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda öğretim görevlisi kadrosuna atandım. Binlerce öğrencinin mezun olması için gerek bilim gerekse kişisel gelişim odaklı bakış açısını hep kalbimde, ruhumda ve zihnimde taşıdım. 2020 yılında radikal bir karar vererek erken emekli olmayı daha çok kişiye dokunmak tecrübe paylaşımı yapmak adına tercih ettim. Yılların verdiği deneyim ve tecrübeyi daha çok kişiye ulaştırıp hayata değer katmam gerekiyordu.

Öncelikle geleneksel yöntemlerden ziyade global bir bakış açısı ile hayata ulaşmak adına ICF Perfect Mind Coach Academy Yaşam ve Öğrenci Koçluğu akredite programlarının eğitimlerini alarak tamamladım. Böylelikle profosyonel iş hayatında gerek 20 yıllık bir tecrübe ve deneyimin vermiş olduğu uzmanlık ile koçluk mesleğinin dinamiklerini keşfederek yeni insanlar ve kurumlar ile tanışıp kendi potansiyelimi ve çalıştığım kişilerin potansiyelini keşfetmeleri konusunda oldukça kararlı bir şekilde ilerleme yoluna girdim.

Hayatın temel yapı taşı öncelikle insan olduğu düşüncesiyle bütün bilgi birikimimi, tecrübelerimi bireyler ve kurumlar ile paylaşma ve böylelikle daha mutlu, huzurlu, başarı ve barış dolu bir toplum oluşturma vizyonu ile yoluma devam ediyorum. Bu yolda beni ben yapan ana değerlerime sarılıp bunları hayat amacım ile birleştirip adım adım kutsal amacım(sizlere) ulaşmayı hedefliyorum.

Hadi hep beraber hayata başka pencerelerden bakıp, farklı bakış açılarıyla, öz değerlerimiz üzerine kurulu vizyonu belirleyip birlikte yol arkadaşlığı yapalım mı ne dersiniz?
Sude Berrin Alpaslan
Mail Adresim:
[email protected]
Instagram Adresim:
https://www.instagram.com/berrinberalp/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.