DOLAR 32,3328 -0.11%
EURO 34,8870 0.15%
ALTIN 2.391,01-0,23
BITCOIN 19949104,18%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İsveç ve Finlandiya, Güvenlik Konularında İş Birliğini Geliştiriyor
  • Zor Haber
  • Dünya
  • İsveç ve Finlandiya, Güvenlik Konularında İş Birliğini Geliştiriyor

İsveç ve Finlandiya, Güvenlik Konularında İş Birliğini Geliştiriyor

ABONE OL
Nisan 23, 2024 22:52
İsveç ve Finlandiya, Güvenlik Konularında İş Birliğini Geliştiriyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İsveç Başbakanı Kristersson ve Finlandiya Cumhurbaşkanı Stubb Görüşmesi

İsveç Başbakanı Kristersson, başkent Stockholm’de Finlandiya Cumhurbaşkanı Alexander Stubb ile bir araya geldi. Görüşme sonrası düzenlenen ortak basın toplantısında, Kristersson, Avrupa’nın kendi güvenliği konusunda sorumluluk alarak Ukrayna’ya daha fazla destek verilmesi gerektiğini vurguladı. Kristersson, bu destekle Avrupa, İsveç ve Finlandiya’nın güvenliğinin önemli bir parçasının güçlendirileceğine inandığını belirtti.

Finlandiya Cumhurbaşkanı Stubb’un Açıklamaları

Finlandiya Cumhurbaşkanı Stubb ise Finlandiya ve İsveç’in NATO’ya üye olmalarının savunma ittifakına katkı betticket canlı casino sağladığını dile getirdi. Stubb, “Bir yıl önce NATO ittifakına katıldık, artık çok büyük sorumluluğumuz var. Rusya ile NATO savunma ittifakının sınırı iki katına çıktığı göz önüne alındığında, Finlandiya NATO’nun ön cephe devletine dönüştü” şeklinde ifadeler kullandı. Ayrıca, Stubb, Cumhurbaşkanı seçildikten sonra ilk resmi ziyaretini İsveç’e yapmaktan gurur duyduğunu belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.