DOLAR 32,4947 0.16%
EURO 34,8384 0.22%
ALTIN 2.432,85-0,23
BITCOIN 2035420-1,82%
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İsrail’in Gazze’ye Düzenlediği Saldırılarda Ölü ve Yaralıların Sayısı Artıyor
  • Zor Haber
  • Dünya
  • İsrail’in Gazze’ye Düzenlediği Saldırılarda Ölü ve Yaralıların Sayısı Artıyor

İsrail’in Gazze’ye Düzenlediği Saldırılarda Ölü ve Yaralıların Sayısı Artıyor

ABONE OL
Nisan 14, 2024 13:06
İsrail’in Gazze’ye Düzenlediği Saldırılarda Ölü ve Yaralıların Sayısı Artıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gazze’ye Gece Boyu Düzenlenen Saldırılarda Ölü ve Yaralılar

Filistin resmi ajansı WAFA’nın haberine göre, İsrail ordusu gece boyunca hava, kara ve denizden Gazze kent merkezi dahil olmak üzere saldırılar düzenledi.

Nusayrat Mülteci Kampı ve Diğer Bölgelere Yoğun Saldırılar

İsrail savaş uçaklarının Gazze’nin orta kesimindeki Nusayrat Mülteci Kampı, ez-Zehra kenti ve el-Miğraka bölgesine düzenlediği yoğun saldırılar sonucu en az 10 kişi öldü, 20 kişi de yaralandı.

Savaş Gemilerinin Bombardımanı

İsrail savaş gemilerinin, Gazze Şeridi’nin orta kesimlerinde bulunan Deyr el-Belah ve Han Yunus’un batısında bulunan Filistinlilerin evlerine düzenlediği yoğun bombardımanda birkaç kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı.

Ev Bombalamaları

İsrail savaş uçakları ayrıca Gazze kent merkezinde bulunan ez-Zeytun, Tel el-Hava ve Şeyh Aclin mahallelerinde dört evi bombalayarak çok sayıda kişinin farklı derecelerde yaralanmasına neden oldu.

Ölü ve Yaralı Sayıları

İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda, en az 14 bin 500 çocuk, 9 bin 560 kadın olmak üzere toplam 33 bin 686 Filistinli öldürüldü, 76 bin 309 kişi yaralandı. Enkaz altında halen binlerce ölü olduğu bildirilirken, halkın sığındığı hastane ve eğitim kurumları hedef alınarak sivil altyapı da tahrip ediliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.