DOLAR 32,3937 0.2%
EURO 35,0640 -0.08%
ALTIN 2.325,270,26
BITCOIN %
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

INCIA, kanserle mücadele eden kadınlara destek oluyor

INCIA, kanserle mücadele eden kadınlara destek oluyor

ABONE OL
Ekim 19, 2021 10:51
INCIA, kanserle mücadele eden kadınlara destek oluyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bilimsel araştırmalar, doğal maddeler kullanılmayan roll-on ve deodorantların, meme kanserinin nedenlerinden biri olduğunu gösteriyor.  Çünkü deodorant kullanmak vücutta toksinlerin salgılanmasını engellemekle birlikte gözeneklerin tıkanmasına ve toksin birikimine yol açabiliyor. INCIA, bu önemli konuya dikkat çekmek için Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında Pembe İzler Kadın Kanserleri Derneği ile iş birliği yaptı. Incia %100 Doğal Roll On Deodorant satışından elde edilecek gelirle kanserle mücadele eden kadınlara destek olacak.

Vücudun ısı dengesini sağlaması ve vücuttaki toksinlerin atılması için doğal yollarla terlemek gerekiyor. Kozmetik ürünler ve deodorantların içeriğinde bulunan parabenler, östrojenik potansiyele sahip, östrojen ise hem meme dokusunun artmasında hem de meme kanserinin gelişiminde önemli bir risk faktörü olabiliyor.

INCIA, bu kapsamda meme kanserine ve nedenlerine dikkat çekmek için Pembe İzler Kadın Kanserleri Derneği ile bir iş birliği yaptı. Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında satın alınan her Incia %100 Doğal Roll On ile Pembe İzler Kadın Kanserleri Derneği’ne destek verecek.

INCIA’nın cilt florası ile uyumlu %100 Doğal Roll On çeşitleri, antimikrobiyal özelliklere sahip olan Potasyum Alum sayesinde koltuk altındaki gözenekleri kapatmadan sadece bakterilerin neden olduğu ter kokusunu önlüyor, doğal bir ferahlık sağlıyor.

Geleneksel deodorantta bulunan sentetik kimyasalları içermeyen Potasyum Alum tuzu, doğallık konusunda dünya çapında bir otorite olan ECOCERT Kontrol ve Sertifikasyon Kuruluşu tarafından onaylanıyor. Alüminyumun diğer sentetik bileşiklerinin aksine, doğada en saf tuz hali olan ve kristal bir mineral olarak kendiliğinden oluşan Potasyum Alum, antibakteriyel özelliği sayesinde ter kokusunu önlüyor.

INCIA’nın kadınlar, erkekler, hassas ciltler ve beyazlatıcı olmak üzere 4 Roll On çeşidi hassas bakım yapması için skualen ve bitkisel gliserin ile destekleniyor. Alüminyum Zirkonyum, Alüminyum Klorohidrat, Paraben, Alkol, Sentetik Parfüm ve Boyar maddeler içermiyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.