DOLAR 32,6073 0.39%
EURO 34,7579 0.01%
ALTIN 2.498,360,58
BITCOIN %
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İlker Aydilek Başarıdan Başarıya Koşuyor

İlker Aydilek Başarıdan Başarıya Koşuyor

ABONE OL
Aralık 2, 2021 19:11
İlker Aydilek Başarıdan Başarıya Koşuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başarı denildiğinde ilk akla gelen isimlerden bir tanesi olan İlker Aydilek 1994 İzmir doğumlu. İlker, 7 yaşında futbol ve güreş sporu ile ilgilenmeye başladı, 10 yaşında ise paten sporunu severek yaptı. Hayat hikâyesinde “bana en çok yakışan spor” dediği paten kaymayı 3 yıl boyunca sürekli yapan Aydilek, bu süre içinde profesyonel oluşunu kanıtladı. İlker Aydilek’in bu üç senelik gelişim sürecinde patenden büyük keyif aldığını hissetmesi başarısının da mimarı olmuştur.

İlker Aydilek’in bu başarısının büyük ve kurumsal firmaların dikkatini çekmesi üzerine farklı firmalar adına gösterilere çıktı. Türkiye’nin neredeyse tamamında paten gösterileri yapan İlker yorulmak bilmeyen fiziği ile televizyon ekranlarında yayınlanan paten yarışmalarına girdi. Bu yarışmalarda en büyük başarısını Tv8 ekranlarında yayınlanan Yetenek Sizsiniz adlı yarışmada gösterdi. Bu yarışmaya 2016 yılında katılan İlker Aydilek, bu yarışmada finalde %91 oy aldı. Bu yarışma sonrasında Türkiye’nin her yerinden iş teklifleri alan Aydilek, aynı yıl Modayı Tıkla ve Martin Valen markalarının reklam yüzü oldu.

Halen Antalya’nın dünyaca ünlü otellerinde gösteriler yapıyor. Başarıları saymakla bitmeyen Aydilek, 2020-2021 yaz sezonunda sahne gösterisi sırasında yaptığı double backflip hareketi ile dünya yıldızları arasına girdi. Ünlü paten şampiyonlarının Aydilek’in bu hareketini sosyal medya hesabından paylaştı. Türkiye’yi yurt dışında temsil etmek için çalışmalar yapan Aydilek, paten sporunu gençlere sevdirmek için Türkiye’nin birçok şehrinde kayak pisti inşa ettirmiştir.

İlker Aydilek Instagram Hesabı:

https://www.instagram.com/ilkeraydilekk/

Videoları:

https://www.instagram.com/p/BGEeulsmR_a/?utm_medium=copy_link

https://www.instagram.com/p/BbunXj6HFog/?utm_medium=copy_link

https://www.instagram.com/reel/CTfeUBLjON2/

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.